reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

ja chodziłam na te zajęcia - idziesz normalnie tam, gdzie są wizyty w szpitalu, a sala jest na końcu korytarza za tą małą recepcją, na której zostawiasz kartę i próbkę moczu. najlepiej będzie jak się zapytasz jakiejś pielęgniarki.

Wielkie dzieki!! :) Pojde tam troszke wczesniej, a jak sie zamotam to sie pielegniary jakiejs zapytam ;) Ile mialas tych zajec? Bo ja dluuugo sie do nich nie moglam dodzwonic, a jak sie juz dodzwonilam to mi powiedziala, ze juz pozno i ze tylko na jedne zajecia mnie moze zapisac... Dobre i to. Przydaly Ci sie te zajecia? To moje Pierwsze i nic nie wiem ;) wiec mam nadzieje, ze cos mi to da... ;)

reklama
witam

Dorota ja mam ten drugi wozek safety 1st tylko czerwony:)moja mala skonczy 31 lipca 2 latka a w sierpniu malenstwo,wiec tez zabezpieczylam sie na dwie strony:) mam tez gracco quatro tur the lux po Mayce, i tez napewno bede z niego korzystac:)

Biola ten sklep w Rathcool jest pod tym adresem:tak::
Address: Scanda House
Unit 3
Main Street
Rathcoole
Co. Dublin
(between Tesco and Spar)

Information: Open Mon - Fr 12 AM - 18 PM
Sat 10 AM - 16 PM
0857127852 (English)
0857082365 (polski)
A tu jest link do ich strony: Baby Accessories
..."Wielorybek osiadł na mieliźnie":-D:-DJakby Twój mąż mnie zobaczył to od razu skojarzyłby z "Uwolnić orkę":errr::baffled::zawstydzona/y::-D:-D:-D
O bólach pleców nawet mi nie mówcie:sorry2:Mnie krzyż tak napiernicza jak dłużej pochodzę,że szok.Ba,nawet naczynia jak zmywam to muszę odpoczywać bo nie daję rady:zawstydzona/y:No i ta kość łonowa...Po troszkę większym wysiłku boli jak jasna cholera:sorry2:Jakby mi ktoś w skrytkę nakopał:confused2:I w ogóle sapię,świszczę,dyszę jak parowóz...Mój syn może się na moim przykładzie uczyć wiersza "Lokomotywa":huh::oo::oo2:
dranissimo niestety nie pomogę bo nigdy w takich zajęciach nie uczestniczyłam,ani w pierwszej ciąży ani teraz:no:
Barmanko,robiliście już echo serca?

Tichonku az oplulam monitor buchaaaaaaaaaaaaaaa uwolnic orke powiadasz:)))))a tak wogule to dzieki za adres i str:))
ja dzisiaj na USG trzymajcie kciuki strasznie sie boje:((((
dziewczyny ale macie przerabane z tymi GP,a tak wogule jak ja bym wiedziala ze pl gin bedzie mnie tak badal w ciazy to napewno bym wybrala irl GP na przeciwko mojego domu a nie taki kawal drogi do polaka:(
Barmanko trzymaj sie kochana:)

Tichonek, super wozeczek i cena za caly zestaw tez.

Aania, bylabym ci baaardzo wdzieczna jakbys rzucila okiem czy maja tam w tym sklepie w rathcool podwojne wozki.:-)
W sklepach w centrum juz poogladalam wozki z mothercare, graco i phil i teds, wiec ciekawa jestem czy maja jakies inne firmy. Myslalam albo o takim, ze dzieci siedza kolo siebie i wozek ma duze kolka i cala raczke
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety

albo o takim, gdzie siedza jeden za drugim
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety

Wielkie dzieki:-)

Dorota ten p[ierwszy link z wozkiem moge ci powiedziec ze prowadzilam taki przez dwa lata super wozek lekki w prowadzeniu minus ze po 2 latach kolka zaczely sie przebijac na gminnie ale to nie problem bo mozna je dokupic za 25 e szt. no i minusem jest to ze nie wszedzie sie miescilam np autobus czy sklepy:(
a co myslisz o tych wozkach Phil & Teds Explorer Double Kit Red - Murphys Pram & Nursery Store z opini kolezanke wiem ze tez sa super wygodne praktyczne mam kolezanke ktora jeszzce wozi nim 3 lataka i 5 lataka i jest b zadowolona:)

hej :)

My poprzednio uzywalismy x-landera xa,a teraz zdecydowalismy sie na baby elegance beep + , mam nadzieje,ze bedziemy zadowoleni.
W sumie to moj synek tez jeszcze lubi jezdzic w wozku no ale kupilam pojedynczy i zamierzam dokupic 'baby board' ;-)

Witajcie Mamusie. Ja po dlugiej przerwie wracam do Was, mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie z powrotem ;) widze,ze duuuuzo sie dzialo, nadrobie czytanie i odezwe sie pozniej :)

reklama
Tichonek, super wozeczek i cena za caly zestaw tez.

Aania, bylabym ci baaardzo wdzieczna jakbys rzucila okiem czy maja tam w tym sklepie w rathcool podwojne wozki.:-)
W sklepach w centrum juz poogladalam wozki z mothercare, graco i phil i teds, wiec ciekawa jestem czy maja jakies inne firmy. Myslalam albo o takim, ze dzieci siedza kolo siebie i wozek ma duze kolka i cala raczke

albo o takim, gdzie siedza jeden za drugim

Wielkie dzieki:-)

Jesli pojedziemy w piatek to zobacze i jesli bedzie mozna to Ci nawet zdjecie zrobie wozia :)

Biola jak tam po wizycie?

Do góry