Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
anavera mam nadzieję,że wszystko jest i będzie w porządkuTego Ci życzę:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja już po wizycie...No widzisz Tobie inaczej powiedzieli ja tam jak pojde marcu czyli ta wizyta w 24 tyg mi przepada to placici im nie bede niech spadaja nie moja wina 3 tyg dzwonie i sie umowic nie moge raz ja raz maz a na tyle bezczelni sa ze potrafia w recepcji sie rozlaczyc.
Dzwonilam bezposrednio do Wuczynskiej ale nie wiem czy zmienila numer komorkowy bo sie nie dodzwonilam a kilka razy probowalam
nie, byłam wczoraj.
Wiadomości złe, jeszcze gorsze od połówkowych.
Publicznie nie chce o tym pisać :-(
Nie,Dorota zapytała czy mamy już wózki upatrzone to się pochwaliłamtichonku chyba pomysliłaś wątek z zakupkowym;-)
Nie,Dorota zapytała czy mamy już wózki upatrzone to się pochwaliłam
ja już po wizycie...
Na recepcji zanim pokierowano mnie w odpowiednie drzwi laska chciała zgarnąć 50 jurków. Frana przypaliłam i mówię "to jak to jest, wizyty w ramach maternity są płatne" Chyba ją troszkę zbiło to z toku myślenia, przepuściła mnie. Ja po prostu nie miałam jej ochoty się tłumaczyć co i jak.. wyszłam z założenia że 1-wątpię by miała medyczną wiedzę więc guzik się zna na moim problemie, 2-to i tak lekarz zdecyduje czy płace za wizytę.
Dr powiedziała że ta wizyta wchodzi w ramy maternity, mam nic nie płacić.