reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
No widzisz Tobie inaczej powiedzieli ja tam jak pojde marcu czyli ta wizyta w 24 tyg mi przepada to placici im nie bede niech spadaja nie moja wina 3 tyg dzwonie i sie umowic nie moge raz ja raz maz a na tyle bezczelni sa ze potrafia w recepcji sie rozlaczyc.
Dzwonilam bezposrednio do Wuczynskiej ale nie wiem czy zmienila numer komorkowy bo sie nie dodzwonilam a kilka razy probowalam
ja już po wizycie...
Na recepcji zanim pokierowano mnie w odpowiednie drzwi laska chciała zgarnąć 50 jurków. Frana przypaliłam i mówię "to jak to jest, wizyty w ramach maternity są płatne" :confused2::confused2: Chyba ją troszkę zbiło to z toku myślenia, przepuściła mnie. Ja po prostu nie miałam jej ochoty się tłumaczyć co i jak.. wyszłam z założenia że 1-wątpię by miała medyczną wiedzę więc guzik się zna na moim problemie, 2-to i tak lekarz zdecyduje czy płace za wizytę.
Dr powiedziała że ta wizyta wchodzi w ramy maternity, mam nic nie płacić.

tichonku dziekuje , barmanko mam nadzieje ze bedzie jednak dobrze ze moze zle wyniki odczytali, albo sie poprawi.

co do mnie to ja juz nie wiem w ktorym tygodniu jestem mam nadzieje ze gin mi powie w niedziele bo jak bylam tydzien temu u GP to powiedziam ze 5tc a dzis ze 8.Kurcze za 2 tygodnie mam byc u niego liczac 3 tc na tydzien to za 2 tygodnie wyjdzie mu ze jestem w 14 noooo to pewnie w maju bede rodzic...hahahahahah...

Barmanko, trzymaj sie kochana. Wierze, ze bedzie dobrze. Mysle o was cieplutko xx

Anavera, a jak ty myslisz? Wg wlasnych oblicze w ktorym tygodniu jestes?

Drannissimo, a w ktorym szpitalu rodzisz? Bo to chyba zalezy. Ja ci moge powiedziec jak to jest na Hollest Str.

Aania, a nie myslalas, zeby chodzic do irlandzkiego gp skoro takie problemy w polskich przychodniach?

A co do wozkow to macie juz jakies upatrzone? Ja chce kupic podwojny, bo moj Sam bedzie mial 2.3latka, wiec jeszcze wozkowy. A na spacerki zwylke dlugie chodze, dlatego mysle o podwojnym. Ogladalm kilka, ale narazie zaden mi sie nie podobal. Pojedynczy wozek mam super z mamas i papas, wiec polecam ta firme.

Ja już wózio mam:tak: X-Lander X-V:tak:Udało mi się w promocji kupić cały zestaw 3w1,nowiusieńki za 369E:-)
da9db6edcd023a2ef98c27c290527d34.jpg

nie, byłam wczoraj.
Wiadomości złe, jeszcze gorsze od połówkowych.
Publicznie nie chce o tym pisać :no::-(

kochana trzymaj się , i mam nadzieję że jednak wsyztsko będzie dobrze i że da się coś zrobić w tym celu....

arvena a kiedy miałaś ostatnia miesiączkę że tak trudno to wyliczyć??

tichonku chyba pomysliłaś wątek z zakupkowym;-)

ja już po wizycie...
Na recepcji zanim pokierowano mnie w odpowiednie drzwi laska chciała zgarnąć 50 jurków. Frana przypaliłam i mówię "to jak to jest, wizyty w ramach maternity są płatne" :confused2::confused2: Chyba ją troszkę zbiło to z toku myślenia, przepuściła mnie. Ja po prostu nie miałam jej ochoty się tłumaczyć co i jak.. wyszłam z założenia że 1-wątpię by miała medyczną wiedzę więc guzik się zna na moim problemie, 2-to i tak lekarz zdecyduje czy płace za wizytę.
Dr powiedziała że ta wizyta wchodzi w ramy maternity, mam nic nie płacić.

I bardzo dobrze za ich tak zalatwilas :-D a tak wogole to na recepcji nie trzeba sie tlumaczyc ja to krotko z nimi... szczegolnie taka jedna tam pracuje jest taka bezczelna ze szok ale ja sobie z nia porozmawiam jak pojade na wizyte tak tego nie zostawie ...

DorotaIrl wiesz narazie chodze tam zobacze jak dalej bedzie...
A co do wozkow to ostatnio bylismy w mamas&papas podobal nam sie jeden poki co rozgladamy sie jeszcze w piatek chcemy jechac do Rathcool do tego sklepu z wozkami wiec zobaczymy...

reklama
Tichonek, super wozeczek i cena za caly zestaw tez.

Aania, bylabym ci baaardzo wdzieczna jakbys rzucila okiem czy maja tam w tym sklepie w rathcool podwojne wozki.:-)
W sklepach w centrum juz poogladalam wozki z mothercare, graco i phil i teds, wiec ciekawa jestem czy maja jakies inne firmy. Myslalam albo o takim, ze dzieci siedza kolo siebie i wozek ma duze kolka i cala raczke
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety

albo o takim, gdzie siedza jeden za drugim
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety

Wielkie dzieki:-)

Do góry