reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Czy ktoras z Was byla juz na szkole rodzenia przy szpitalu [tzn tej publicznej SR]? Mam spotkanie w piatek, ale totalnie nie wiem, gdzie to sie odbywa?! Jak ktos wie, gdzie trzeba isc i gdzie sa te spotkania, to poprosze o podpowiedz :) Wielkie dzieki! :)

ja chodziłam na te zajęcia - idziesz normalnie tam, gdzie są wizyty w szpitalu, a sala jest na końcu korytarza za tą małą recepcją, na której zostawiasz kartę i próbkę moczu. najlepiej będzie jak się zapytasz jakiejś pielęgniarki.

Biola Tichonek mnie wyprzedzila ...ten sklep jest za tesco przy glownej drodze widac z ulicy takze napewno trafisz bez problemu

Barmanka bardzo mi przykro....ja dalej nie moge sie umowic do GP wczoraj dzwonilam i niby jest na urlopie do konca lutego i grafiku nie maja jeszcze na marca przynajmniej tak wczoraj bylo

Dr.Wuczynska... wiesz teraz 22 lutego mam druga wizyte w szpitalu a wczesniej powinnam byc u GP ale kuzwa 3tyg dzwonie i sie umowic nie moge no coz niby od 1 marca ma przyjmowac ponownie jak wroci z urlopu
bolszit!! :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Od 1 marca przyjmują ciężarne w ramach darmowej opieki maternity.
Cały pic polega na tym że ma dużo pacjentów i trzeba miesiąc czekać na wizytę.

ps. dziś do niej ide na normalną wizytę - pisałam w poście wyżej.
Więc wcale nie ma urlopu :no: normalnie przyjmuje - ale trzeba płacić:wściekła/y:

bolszit!! :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Od 1 marca przyjmują ciężarne w ramach darmowej opieki maternity.
Cały pic polega na tym że ma dużo pacjentów i trzeba miesiąc czekać na wizytę.

ps. dziś do niej ide na normalną wizytę - pisałam w poście wyżej.
Więc wcale nie ma urlopu :no: normalnie przyjmuje - ale trzeba płacić:wściekła/y:

No widzisz Tobie inaczej powiedzieli ja tam jak pojde marcu czyli ta wizyta w 24 tyg mi przepada to placici im nie bede niech spadaja nie moja wina 3 tyg dzwonie i sie umowic nie moge raz ja raz maz a na tyle bezczelni sa ze potrafia w recepcji sie rozlaczyc.
Dzwonilam bezposrednio do Wuczynskiej ale nie wiem czy zmienila numer komorkowy bo sie nie dodzwonilam a kilka razy probowalam

A ja bylam dzis u GP nie mam krwi w moczu (no chyba ze mikroskopijna) bo z papierka mu nie wykazalo wiec mowi ze powinno byc juz w porzadku i za 2 tyg znowu do kontroli ale zapisalam sie do polskiego gin. i ide w niedziele.

reklama
barmanka nie wiem co doladnie u ciebie sie dzieje,ale mocno trzymam kcuki,zeby wszystko sie jakos ulozylo. Trzymaj sie!

Do góry