U
użytkownik 838
Gość
ja byłam na wszystkich zajęciach - chyba z 5 albo 6 razy, ale już nie pamiętam;/ w każdym razie faktycznie u ciebie jest już późno, bo ja w 32tyg miałam już ostatni raz. oni zaczynają szkołę ok 27/28 tyg i masz raz w tygodniu ok godzinki. a czy coś mi dały te zajęcia? hmmm...
Kurcze, to chyba jednak troche stracilam, bo pare rzeczy mnie interesuje... Najbardziej to chyba porod i opieka nad bobasem [chociaz o tym to na necie mozna poczytac i poogladac - od biedy...], ale tak to jest jak sie czlowiek zamota i nie dopilnuje o czasie czego trzeba... Na porodowke chyba wiem, jak dojsc, bo mi moja polozna juz pokazala raz, przy okazji wizyty - tyle dobrego
andzulina zapytam Ciebie, bo widze, ze zyczliwa mi jestes ;P Jak wysylalas swoje papiery do macierzynskiego to potrzebne bylo dolaczyc odpis aktu urodzenia, albo aktu malzenstwa? Bo z tylu formularza niby napisane jest, ze trzeba owe zalaczyc, a nie mam przy sobie... No i tradycyjnie jestem do tylu z czasem wyslania owego formularza, czy to jakos wplynie na moj macierzynski?
Z gory wielkie dzieki za odpowiedz!