reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

Heeee tak Tichonku do srody :))))
a moje bebe zaczelo kopac wiec chyba z nim wszystko ok:)))))))
A tak ogolnie to mam b dobry humorrek milo spedzony weekend i do tego R sprzedal samochod i motor:))))))

reklama
dziekuje za przywitanie ;-)

tichonku tak drugi chlopak, imie nadal nie wybrane... :baffled: ale przy pierwszym wybieralam ja wiec teraz pole do popisu dla meza ;-) i czekam czekam,ale co podoba sie jemu to u mnie odpada (i odwrotnie zreszta), mam nadzieje,ze ustalimy cos zanim urodze :-D

Anavera,86Ruda witajcie :-)

Biola to czekamy na wiesci :-)
I co masz juz wozek upatrzony?My wczoraj bylismy w Rathcoole w tym sklepie ale cholera jasna zamkniety byl widzialam tyle co przez szyba i maja duzy wybor tylko nie wiem jak cenowo to wyglada,w piatek J ma wolny wiec jak sie uda to podjedziemy zobaczymy jak nic nam sie nie spodoba to zamowie x-landera :-)

Ja sie nie moge zarejtrowac do swojej GP bo jest na urlopie do konca lutego :wściekła/y: a miedzy wizytami w szpitalu powinnam byc u GP i guzik
22 lutego mam wizyte w szpitalu i pewnie beda zdziwieni ze nie bylam u GP ale powiem jak jest niech sobie dzownia i sprawdzaja 3 tyg probuje dzwonic i sie umowic bezskutecznie narazie.
Tak mnie kregoslup napierdziela ze chodzic nie moge :baffled: W pierszej ciazy tak nie mialam ogolnie pierwsza ciaze lepiej znosilam.

Ostatnia edycja:
Anavera,86Ruda witajcie :-)

Biola to czekamy na wiesci :-)
I co masz juz wozek upatrzony?My wczoraj bylismy w Rathcoole w tym sklepie ale cholera jasna zamkniety byl widzialam tyle co przez szyba i maja duzy wybor tylko nie wiem jak cenowo to wyglada,w piatek J ma wolny wiec jak sie uda to podjedziemy zobaczymy jak nic nam sie nie spodoba to zamowie x-landera :-)

Ja sie nie moge zarejtrowac do swojej GP bo jest na urlopie do konca lutego :wściekła/y: a miedzy wizytami w szpitalu powinnam byc u GP i guzik
22 lutego mam wizyte w szpitalu i pewnie beda zdziwieni ze nie bylam u GP ale powiem jak jest niech sobie dzownia i sprawdzaja 3 tyg probuje dzwonic i sie umowic bezskutecznie narazie.
Tak mnie kregoslup napierdziela ze chodzic nie moge :baffled: W pierszej ciazy tak nie mialam ogolnie pierwsza ciaze lepiej znosilam.

hej aniu wozek no to narazie tak jak pisalam z tych dwoch firm albo silver cross albo bebe confort ale to moze sie zmienic jak pojade juz kupywac do sklepu i cos lepszego mi wpadnie w oko,ogolnie zamierzam pojechac popatrzec moze kolo maja bo nie wiedze potrzeby wczesniej a chcialabym kupic dopiero jak juz ur,aniu podaj dokladna nazwe tego sklepu i adres to sobie ktoregos dnia wycieczke zrobie:)
a co do plecow mam tak samo boli jak cholera i czuje sie jak bym byla w 9 miesiacu tak mi ciezko a co to bedzie jak juz bede w tym 9 jak to w serialu usta usta moj maz podsluchal "wielorybek osiadl na mieliznie"heeeeee i tak napewno bedzie obym tylko do kibla mogla sama dojsc hiiiiiiiiiiiii:)

Czy ktoras z Was byla juz na szkole rodzenia przy szpitalu [tzn tej publicznej SR]? Mam spotkanie w piatek, ale totalnie nie wiem, gdzie to sie odbywa?! Jak ktos wie, gdzie trzeba isc i gdzie sa te spotkania, to poprosze o podpowiedz :) Wielkie dzieki! :)

Biola ten sklep w Rathcool jest pod tym adresem:tak::
Address: Scanda House
Unit 3
Main Street
Rathcoole
Co. Dublin
(between Tesco and Spar)

Information: Open Mon - Fr 12 AM - 18 PM
Sat 10 AM - 16 PM
0857127852 (English)
0857082365 (polski)
A tu jest link do ich strony: Baby Accessories
..."Wielorybek osiadł na mieliźnie":-D:-DJakby Twój mąż mnie zobaczył to od razu skojarzyłby z "Uwolnić orkę":errr::baffled::zawstydzona/y::-D:-D:-D
O bólach pleców nawet mi nie mówcie:sorry2:Mnie krzyż tak napiernicza jak dłużej pochodzę,że szok.Ba,nawet naczynia jak zmywam to muszę odpoczywać bo nie daję rady:zawstydzona/y:No i ta kość łonowa...Po troszkę większym wysiłku boli jak jasna cholera:sorry2:Jakby mi ktoś w skrytkę nakopał:confused2:I w ogóle sapię,świszczę,dyszę jak parowóz...Mój syn może się na moim przykładzie uczyć wiersza "Lokomotywa":huh::oo::oo2:
dranissimo niestety nie pomogę bo nigdy w takich zajęciach nie uczestniczyłam,ani w pierwszej ciąży ani teraz:no:
Barmanko,robiliście już echo serca?

Dziewczyny czy ktoś z Was ma kontakt (może jakaś komórka, albo inny nr stacjonarny) do EMC w Dublinie, lub bezpośrednio do dr Anny Wuczyńskiej??

kuśwa ten numer podany na stronie nie odpowiada :wściekła/y::wściekła/y: a "na gwałt" potrzebuje gp mojego

już się dodzwoniłam....
niestety ze wizytę najprawdopodobniej będę musiała zapłacić, bo liczy się ona jako normalna wizyta.
Gdybym chciała na "gp" to dopiero po 1-szym marca..
No chyba że r się ulituje nade mną i zaliczy moją dzisiejszą wizytę jako w ramach gp ..

reklama
Do góry