reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Dzień dobry
Jeśli o kosmetyki chodzi,to ja od pierwszego dziecka uzywałam Bambino-przede wszystkim jest dobre,a ponadto uwielbiam zapach tej oliwki))
Pościel mam po Danielku-z Pl oczywiście,bo jak patrzę na tutejsze ceny np 4ro częściowego kompletu,to mnie skręca-50e!!!
Jeśli o kosmetyki chodzi,to ja od pierwszego dziecka uzywałam Bambino-przede wszystkim jest dobre,a ponadto uwielbiam zapach tej oliwki))
Pościel mam po Danielku-z Pl oczywiście,bo jak patrzę na tutejsze ceny np 4ro częściowego kompletu,to mnie skręca-50e!!!
Agus936
Zaangażowana w BB
No pościele są tu bardzo drogie tez chyba w polsce bede szukać moze cos fajnego wypatrze. Jak miałam USG w szpitalu to mi powiedziała że to chłopak. Ale ani mnie na kwaśne nie bierze ani nic tylko bym słodkie jadła, no i nie powiem ale urode to mi troszke zabrało
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Co do oliwki to ja bym się wstrzymała z decyzją ;-)co do kosmetykow bede uzywac Nivea Baby, sama uzywam i jestem zadowolona wiec nie bede kombinowac z niczym nowym. no moze oliwka Johnson&Johnson bo tez jestem zadowolona z niej.
Pediatra nam powiedziała że oliwka - paradoksalnie - wysusza skórę Że lepiej używać emolientów.
I niestety zapas oliwek który miałam zgromadzony musiałam wykorzystać we własnym zakresie.
Ja miałam z Polski.Dziewczyny, a gdzie lepiej kupic posciel? ostatnio mnie to zastanawia. Sprowadzic z PL czy tu kupic? No i gdzie dokladnie?
A to dlatego że wkurzały mnie tutejsze pościele bez poszewek - czyli jak pościel by się nam zapaskudziła ta cała musiała by iść do prania, a nie uśmiechało mi się kupować kilka kompletów kołderek
No to co do zapachu Bambino to możemy sobie piąteczki przybić Najprzyjemniejszy zapach z jakim się spotkałam. Wogóle Bambino w naszej rodzinie jest od pokoleń, i właśnie oliwka kojarzy mi się z takim malusim noworodkiemJeśli o kosmetyki chodzi,to ja od pierwszego dziecka uzywałam Bambino-przede wszystkim jest dobre,a ponadto uwielbiam zapach tej oliwki))
(wyżej napisałam że Marcel niestety miał zakaz na oliwkę - więc sama się nią smarowałam ;-))
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
U nas krem Bambino pielęgnacyjny i ochronny od początku na porządku dziennym, Ani często przesusza się skóra na nóżkach i bez tego ani rusz. Poza tym ręce wszyscy myjemy mydłem Bambino, bo tylko takie toleruje mój M, znaczy jego skóra, bo jest alergikiem
barmanka79
Deus Dona Me Vi
hihi byłby numer jakby Cię spotkała taka sama przygoda jak jedną z moim znajomych (rodziła w Coombe). Na scanie wychodziła dziewczynka, wyprawka w różu, sukieneczki, duperelki itp. Podczas porodu położna kładzie dziecko na brzuchu koleżanki a ta w krzyk - a co to tam dynda między nogami????Jak miałam USG w szpitalu to mi powiedziała że to chłopak. Ale ani mnie na kwaśne nie bierze ani nic tylko bym słodkie jadła, no i nie powiem ale urode to mi troszke zabrało
Jej mąż po pierwszym szoku, ze łzami w oczach, z bananem na ustach, wyruszył w miasto w poszukiwaniu jakiś niebieskich bodziaków.
Jak koleżanka do mnie zadzwoniła by oznajmić mi nowinę (nie wspomnę że dzwoniła ok 6 rano ) to myślałam że sobie jaja robi
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Też mam taką koleżankę, której każde USG pokazywało, że dziewczynka, wyprawka i wszystko na dziewczynkę, a urodził się Maks
lubiczanka
Agus-ale to raczej przesądy są i zabobony-ja np z Dawidem całą ciążę objadałam się hektolitrami lodów(podczas zakupów mój kupował sobie golonkę i zanim skończył ja wciągałam litrowy pojemnik))-i też mi nie chciał wierzyć po usg,że to chłopiec,bo"gdybyś Ty kiełbasa się zajadała a nie słodkościami"...A na allegro znajdziesz naprawdę bajeczne pościele-i w porównaniu z tutejszymi cenami taniocha
Barmanko-no to piąteczka...U nas też od pokoleń))Z siostrą chodząc do liceum sobie kupowałyśmy-tak nam się zapach podobał))
Barmanko-no to piąteczka...U nas też od pokoleń))Z siostrą chodząc do liceum sobie kupowałyśmy-tak nam się zapach podobał))
reklama
GLIWA
Hej.Tez mam kupione z Bambino kosmetyki.Mam nadzieje ze sie sprawdzi.Moja mama też zawsze to używała dla dzieci.
Podziel się: