reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
no tak to jest-jak ze wszystkim,że każdy sobie sam opinię musi wyrobić...zupełnie jak z wanienką-ze stelażem czy bez,z gąbką czy bez,oliwka czy balsam;)))

ja tez mam rozek do kompletu z posciela- jak sie nie przyda bede go uzywac jaka przykrycia albo jeszcze cos innego wymysle.

zreszta ja sie nie sugeruje opiniami-kupuje to co uwazam,ze mi sie przyda (najwyzej bede madrzejsza przy kolejnym dziecku) heh i nikt nie byl w stanie mnie przegadac w kwesti rozka,poscieli,ubranek,spiworkow,lozeczka czy wozka .

hehe ja nawet sie na imie uparlam i dopielam swojego :)

Ostatnia edycja:
A to może zapytam jeszcze czy tu w Irlandii można nabyć rożek???

lubiczanko, nie kupowałam rożka, ale znalazłam wspomniany przez barmanke "otulaczek", i bede kupowac w piatek. zobaczymy czy sie sprawdzi.

Wózki dla dzieci powodują raka - Gospodarka, finanse, budżet w Dziennik.pl

tesciowej to podesle... ;-)

co do reczniczkow mam jeden z mother care i jeden z ikei wlasnie. Ale widzialam calkiem duzy wybor w tesco wiec chyba kupie jeden z tamtad.

tak sobie mysle, ze wszystkie dojdziemy do perfekcji metoda prob i bledow :D

a ja dzis olalam prace. leze w lozku, wcinam arbuza i odpoczywam ogolnie. ino pies chrapie straszliwie zaklocajac bloga cisze :-)

a w sobote jade na zakupy Adaśkowe! Pare rzeczy nam zostalo do kupienia jeszcze, a mi sie juz nie chce czekac. ;)

Ostatnia edycja:
Ja to już sama nie wiem co kupic czego nie. co lepsze a co gorsze. Ja to aż sie boje pomyśleć co to będzie jak wybiore się na wieksze zakupy dla maluszka. znając mnie bede godzine patrzyła na jedno i to samo i dalej nie będę wiedziała czy to właśnie to dla maluszka jest dobre czy nie. A co do kosmetyków dla maluszków to już wogóle masakra. nie mam pojecia co jak i dla czego i po co... Koszmar normalnie nie wiem jak ja to ogarne

Ja to już sama nie wiem co kupic czego nie. co lepsze a co gorsze. Ja to aż sie boje pomyśleć co to będzie jak wybiore się na wieksze zakupy dla maluszka. znając mnie bede godzine patrzyła na jedno i to samo i dalej nie będę wiedziała czy to właśnie to dla maluszka jest dobre czy nie. A co do kosmetyków dla maluszków to już wogóle masakra. nie mam pojecia co jak i dla czego i po co... Koszmar normalnie nie wiem jak ja to ogarne

Spokojnie, będzie dobrze. Każda z nas przez to przechodziła:tak:

reklama
HEHE dlategoja zaczelam wczesniej kupowac i praktycznie juz wszystko mam bo wlasnie balam sie zakupow tak na raz. I cale szczescie bo teraz ledwo zyje :). A co do kosmetykow to sie naczytalami nasluchalam i kupilam na poczatek tylko mydelko, krem na odparzenia i balsam do cialka :) aha no i sol fizjologiczna i nadmanganian potasu w razie czego :)

Do góry