reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
Julisia - "Go diego" nie jest u nas takim hitem jak DOra :-D jeszcze jest Maniek Złota Rączka, on tam mówi po hiszpańsku z kolei :-D
Jasiek też już powtarza :say backpack :-D albo inne słówka :-)
teraz z kolei lubi "kuj baś" (królik bugs :-D ) i scooby doo
magda - my już zakóńczyliśmy etap "tomek i przyjaciele :-D ale kiedyś też było tylko to i nic innego; [potem był "traktor Tom" i nic innego
a teraz już różne

maks_olo
- jak tam wyniki badań chłopaków???
ja zamawiałam na colorland kalendarze. nie wiem czy mają też fotoksiążki
Fotokalendarz A3 Foto Kalendarz 13 kart RABAT 75% (2035243606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nickie - nie mogę czytać takich artykułów. Spłakałam się jak nie wiem.....:-(

sincilla - u nas w domu też zawsze był babiniec :-) mama, babcia, i my 3 i tata :-) biedny... musiał z nami wytrzymywać
śliczne te Twoje panienki!!! :-)

Julisia
- dorze, że nabilansie OK :-) taką masz calineczkę i już! :-) budowa ciała zresztą może się jeszcze w życiu zmienić!

Black - witaj! dobrze, że nie tracisz nadziei i idziesz doprzodu:-)
powodzenia w sesji! (Już zapomniałam co to jest ;-) :-D :-D )

biorę się za prezentację na poniedziałek do pracy...
miłęgo dnia!

Cześć Kochane,
BlackWizard kochana, ja to bym chciała tak stąd wyjechać. A Skandynawia to już w ogóle jest moim marzeniem. Chciałabym móc choć raz w życiu pojechać tam na wakacje.

Julisiu bardzo podoba mi się określenie "calineczki" dla Twoich dziewczynek :-):-) Piękne :-):-)
Zdrówka dla Ciebie.

Sencilla śliczne Twoje córeczki. A jakie masz pomocnice w kuchni. Pozazdrościć.:tak:

maks_olo jak tam wyniki chłopców?

dominika Ty jak zwykle zajęta. Podziwiam Cię kobieto.

Dziewczynki Co do artykułu, to musiałam po prostu się z Wami podzielić tym, co mi ostatnio siedzi w łepetynie. Też się spłakałam czytając. Chyba maks_olo powinna nas postawić do pionu ;-):zawstydzona/y:

Bufka kochana trzymaj się dzielnie. I pamiętaj o jednym i najważniejszym. Teraz masz wyrzuty sumienia, bo musisz jednego z synków zaniedbać, bo się przecież nie rozdwoisz. Jak chłopcy podrosną i zobaczysz jak się razem bawią, śmieją, czasem tłuką, ale nie mogą bez siebie żyć, to już nie będziesz pamiętać niczego z dzisiejszych rozterek. To co mogłaś najlepszego im już dałaś. U nas np ostatnio jak sąsiadka wzięła na ręce Asię i udała, że z nią wychodzi z domu, to Kacper narobił takiego wrzasku, że Lila Asię zabiera, że aż zaczął płakać. Głowa do góry. Jesteś najlepszą mamą, jaką chłopcy mogliby mieć. Czasem zmęczoną i fizycznie i psychicznie, zdołowaną, ale NAJLEPSZĄ!!!

A u nas. Wczoraj byliśmy z Aśką na szczepieniu odra, świnka, różyczka. No i dziś rano o szóstej mi zwymiotowała i znowu miała te duszności, co kiedyś. Na szczęście nie trwało to aż tak długi czas, jak wtedy, tylko koło minutki, ale znowu się wystraszyłam. I tak się zastanawiam, czy coś złego się dzieje, czy to reakcja poszczepienna.

Nickie określenie calineczki jest śliczne ale do szewskiej pasji doprowadza mnie jak ktoś mówi że Milenka to taka miniaturka :wściekła/y: :wściekła/y:a niestety często ktoś na takie pomysły wpada:no:
myślę że z Asia to jednak reakcja na szczepionkę i dalej bym jeszcze tego nie drążyła, ale jak tylko się powtórzy to trzeba by to sprawdzić :/
Dominika powodzenia z prezentacją!
Sencilla trzecia dziewczyna będzie jeszcze inna :-) i to jest najpiękniejsze w tych naszych dzieciach że każde jest inne ale jakie by nie było jest przekochane ;-)
Black Wizard to rzeczywiście nieoczekiwana zmiana kierunków :) jak przygotowania do przeniesienia?

Witajcie poweekendowo.
Jak tam po dniu babci i dziadka?
U nas oki, Hania powiedziała dziadkowi wierszyk pieknie ("Dziadku, dziadku, czy to Ty, coś na twojej głowie lśni, to korona , słowo daje, przeciez znam korony z bajek.
Czy to fotel, ale skąd! To nie fotel, tylko tron. I w ogóle i w szczególe, jestes dziadku dzisiaj królem.
Pytasz co to za zagadka, to po prostu świeto Dziadka" ) :-) a babci zaspiewała piosenke "Babcia pilnie poszukiwana" Wszystko pieknie powiedziala/zaspiewala :-) dziadkowie byli dumni ;-)

No i mam @;/ straszny dzin dzis;/ nic mi sie nie chce ;P
Dominika POWODZENIA!:)

Liza świetnie musiał wypaść występ Hani - brawo!
Dominika i jak prezentacja? pewnie z takimi kciukami to poszło lepiej niż dobrze ;-)

dziewczyny gdzie jesteście?

a my się chwalimy

Zobacz załącznik 428952 DSC03361.jpg

Julisia - no BRAWO! :-) 7 miesięcy, fiu fiu, niezłe osiągnięcia :-) :-)

Liza - fajny wierszyk :-D Jasiek oczywiscie nie chcial z wszystkimi dziecmi spiewać piosenki tylko poszedł do babci na kolana...:eek: ja zamówiłam fotokalendarz, ale jeszcze nie doszedł :wściekła/y:

poszło naprawdę dobrze :-) także się cieszę :-)
następny raz takie wystąpienie dopiero na początku marca.

reklama
Hej
Julisia ale super niunia :-) jak ten czas leci :tak:
Dominika to dobrze ze poszlo super ;-)

Gdzie reszta? alo mamuśki?

​Ja walcze z bólem glowy, jakis migrenowy sie przyplatał...:-( wczoraj wieczorem byla masakra:-( dzis tez juz zaczyna bolec ehhh

Do góry