maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
Witam w ten śnieżny poranek
Wczoraj zostałam mile zaskoczona, bo zadzwoniłam do poradni hematologicznej w Gdańsku. Nie dość, ze Pani mnie cierpliwie wysłuchała, zrozumiała, była miła, to jeszcze podała bezpośredni nr do lekarki z informacją, ze mam dzwonić w piątek. A jak się nie połączę, to podała mi do siebie, że ona wtedy zadziała!!! Normalnie nie wierzę i to wszystko na NFZ Poinformowała mnie również, że terminy nie są odległe
Trochę się martwię, bo zaczęłam czytać o nowotworze krwi i wyniki chłopaków na to wskazują.... Ale nie będę się nakręcać póki nie ustalę czegoś konkretnego.
Nocka przespana spokojnie, choć z Olkiem u boku ale już się przyzwyczaiłam
Musimy Oleczka do okulisty umówić, bo chce nosić okulary, to moje dziecię
Liza zdrówka dla Was!!!!!!
Wczoraj zostałam mile zaskoczona, bo zadzwoniłam do poradni hematologicznej w Gdańsku. Nie dość, ze Pani mnie cierpliwie wysłuchała, zrozumiała, była miła, to jeszcze podała bezpośredni nr do lekarki z informacją, ze mam dzwonić w piątek. A jak się nie połączę, to podała mi do siebie, że ona wtedy zadziała!!! Normalnie nie wierzę i to wszystko na NFZ Poinformowała mnie również, że terminy nie są odległe
Trochę się martwię, bo zaczęłam czytać o nowotworze krwi i wyniki chłopaków na to wskazują.... Ale nie będę się nakręcać póki nie ustalę czegoś konkretnego.
Nocka przespana spokojnie, choć z Olkiem u boku ale już się przyzwyczaiłam
Musimy Oleczka do okulisty umówić, bo chce nosić okulary, to moje dziecię
A u nas Dora nie zrobiła szału za to seria BYŁO SOBIE ŻYCIE z 1986roku owszem!!!! Chłopcy oszaleli A jak słyszę z ust Maksa takie słowa jak: mitochondrium, komórka, jądro, to normalnie szczeka opadaDominika chcę Ci podziękować za to ze pisałaś że twój synek ogląda Dorę, sprawdziliśmy co to jest i dla nas jest hitem, już nawet "backpack"" woła a nie wiem czy widzieliście jeszcze bajkę "Go Diego" o kuzynie Dory co jest ratownikiem zwierząt też bardzo fajna.
Witaj ponownie Niedługo będziesz miała jeszcze mniej czasu Co się czai w brzuszku?witam dawno mnie tu nie bylo, tylko kilka razy z WAmi pisalam, a teraz to tylko podczytuje, bo jakos czasu tak malo
zycze wszystkim milego popoludnia! u mnie swieci piekne sloneczko.
Liza zdrówka dla Was!!!!!!