reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
Witamy Emilko! Nasze dzieci to jeszcze szkraby tak jak piszesz, a moje drugie się jeszcze nawet nie urodziło, ale już ostatnie tygodnie ciąży ;-). Mój mąż cały czas rozważa przeprowadzkę do UK albo Norwegii. Dobrze Ci się tam żyje? No i pytanie, które zadaję każdej mamie która ma dzieci rok po roku: dajesz sobie radę? :-)

Matko dziewczyny dopiero wstałam, Julka też. Pospałyśmy jak nigdy. Mój mężulek nadal chrapie. Boże jak wspaniale jest bez mojej mamuśki :-D. Cisza, spokój, nikt się nie panoszy po domu :-D

Witam wszystkie multi mamy:) chcialam soe przedstawic nazywam sie Emila i mam 2 skarby : Olivia 2latka i 10miesiecy i Alanka 1 i 10miesiecy. MIeszkam w UK i oglnie sie nudze;|
Witamy! I zapraszamy do rozmowy :-D
Matko dziewczyny dopiero wstałam, Julka też. Pospałyśmy jak nigdy. Mój mężulek nadal chrapie. Boże jak wspaniale jest bez mojej mamuśki :-D. Cisza, spokój, nikt się nie panoszy po domu :-D
Bo samym to zawsze lepiej, co swoja własna rodzina to swoja.

Witam po dlugiej przerwie.. Pewnie juz mnie tu nikt nie pamieta :-D
Emilka, witaj! Black Wizard, a moze sie przeprowadzicie do Holandii? ;-)

Sencilla ja pamiętam :tak:. Nad Holandią też myśleliśmy, bo mój ojciec tam mieszka i na nic nie narzeka. Pieniądze przyzwoite też tam zarabia. Jednak dużą barierą był by dla nas język holenderski, który jest dla mnie masakrą :-D. Wiem tylko jak po holendersku jest "dzień dobry" :-D:-D:-D.

Goede morgen! ;-)
nic sie nie boj holenderskiego, ja teraz chodze do szkoly i po 10 mies. nauki porozumiewam sie w miare swobodnie. Poza tym kazdy tutaj mowi po angielsku :tak:
A w jakim miescie mieszka Twoja rodzina?

Witam nowe mamy!

Sencilla, my się chyba nie znamy, więc Cię witam!!! :-)

Emilko, moje brzdące jedno ma 17 mcy, a drugie 5 ;-)

Martusiu, ale to dobrze samemu mieszkać ;-) najważniejsze, że pospaliście i ładujecie akumulatorki :tak:

Sandra a u Ciebie co słychać?

Wczoraj mnie cały dzień nie było, bo byłam w Skarżysku, mieszka tam moja koleżanka z BB z Czerwca 2008. Wygadałam i wyśmialam się za wsyzstkie czasy ;-) a dzieci jak się wybawiły... i widziałam po Julce jak łaknie towarzystwa dzieci, dziecko jest nie do poznania!!! muszę jej załatwić ten żłobek... nawet dzisiaj od teściów ucieka :-D:-D

reklama
Sencilla mój tata mieszka w Venlo (nie wiem czy dobrze napisałam).

Ewuniu moja Julka jak widzi na spacerze jakieś dzieci to zaraz do nich krzyczy i próbuje zwrócić na siebie uwagę, ale jak odwiedza nas mój brat z 9 miesięczną córcią to ją olewa i ewentualnie zabiera jej tylko zabawki ;-)

Do góry