reklama
emi6
Początkująca w BB
Dziekuje. Widze na suwaczkach ze Twoje dzieciaczki to jeszcze malenstwa
BlackWizard
Fanka BB :)
Witamy Emilko! Nasze dzieci to jeszcze szkraby tak jak piszesz, a moje drugie się jeszcze nawet nie urodziło, ale już ostatnie tygodnie ciąży ;-). Mój mąż cały czas rozważa przeprowadzkę do UK albo Norwegii. Dobrze Ci się tam żyje? No i pytanie, które zadaję każdej mamie która ma dzieci rok po roku: dajesz sobie radę? :-)
Matko dziewczyny dopiero wstałam, Julka też. Pospałyśmy jak nigdy. Mój mężulek nadal chrapie. Boże jak wspaniale jest bez mojej mamuśki . Cisza, spokój, nikt się nie panoszy po domu
Matko dziewczyny dopiero wstałam, Julka też. Pospałyśmy jak nigdy. Mój mężulek nadal chrapie. Boże jak wspaniale jest bez mojej mamuśki . Cisza, spokój, nikt się nie panoszy po domu
Witamy! I zapraszamy do rozmowyWitam wszystkie multi mamy chcialam soe przedstawic nazywam sie Emila i mam 2 skarby : Olivia 2latka i 10miesiecy i Alanka 1 i 10miesiecy. MIeszkam w UK i oglnie sie nudze;|
Bo samym to zawsze lepiej, co swoja własna rodzina to swoja.Matko dziewczyny dopiero wstałam, Julka też. Pospałyśmy jak nigdy. Mój mężulek nadal chrapie. Boże jak wspaniale jest bez mojej mamuśki . Cisza, spokój, nikt się nie panoszy po domu
BlackWizard
Sencilla ja pamiętam . Nad Holandią też myśleliśmy, bo mój ojciec tam mieszka i na nic nie narzeka. Pieniądze przyzwoite też tam zarabia. Jednak dużą barierą był by dla nas język holenderski, który jest dla mnie masakrą . Wiem tylko jak po holendersku jest "dzień dobry" .
Witam nowe mamy!
Sencilla, my się chyba nie znamy, więc Cię witam!!! :-)
Emilko, moje brzdące jedno ma 17 mcy, a drugie 5 ;-)
Martusiu, ale to dobrze samemu mieszkać ;-) najważniejsze, że pospaliście i ładujecie akumulatorki
Sandra a u Ciebie co słychać?
Wczoraj mnie cały dzień nie było, bo byłam w Skarżysku, mieszka tam moja koleżanka z BB z Czerwca 2008. Wygadałam i wyśmialam się za wsyzstkie czasy ;-) a dzieci jak się wybawiły... i widziałam po Julce jak łaknie towarzystwa dzieci, dziecko jest nie do poznania!!! muszę jej załatwić ten żłobek... nawet dzisiaj od teściów ucieka
Sencilla, my się chyba nie znamy, więc Cię witam!!! :-)
Emilko, moje brzdące jedno ma 17 mcy, a drugie 5 ;-)
Martusiu, ale to dobrze samemu mieszkać ;-) najważniejsze, że pospaliście i ładujecie akumulatorki
Sandra a u Ciebie co słychać?
Wczoraj mnie cały dzień nie było, bo byłam w Skarżysku, mieszka tam moja koleżanka z BB z Czerwca 2008. Wygadałam i wyśmialam się za wsyzstkie czasy ;-) a dzieci jak się wybawiły... i widziałam po Julce jak łaknie towarzystwa dzieci, dziecko jest nie do poznania!!! muszę jej załatwić ten żłobek... nawet dzisiaj od teściów ucieka
reklama
BlackWizard
Sencilla mój tata mieszka w Venlo (nie wiem czy dobrze napisałam).
Ewuniu moja Julka jak widzi na spacerze jakieś dzieci to zaraz do nich krzyczy i próbuje zwrócić na siebie uwagę, ale jak odwiedza nas mój brat z 9 miesięczną córcią to ją olewa i ewentualnie zabiera jej tylko zabawki ;-)
Ewuniu moja Julka jak widzi na spacerze jakieś dzieci to zaraz do nich krzyczy i próbuje zwrócić na siebie uwagę, ale jak odwiedza nas mój brat z 9 miesięczną córcią to ją olewa i ewentualnie zabiera jej tylko zabawki ;-)