reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Hej, imprezka nam sie udala. Dzieci dostaly sliczne przezenty, tatus dostal flaszeczke i zadowolony hehe.
Ja sie narobilam, ale juz mam z glowy, dobrze ze mam zmywarke bo bym sie chyba teraz zameczyla przy zmywaniu:-D
Lece spac bo jeszcze mnie czeka pobudka kilka razy w nocy. Dobrej nocki

reklama
u nas jako tako. starszak ma takie fochy, że czasami rozum mi staje i niewiem co robić. wszystko od A do Z na nie. teraz po drzemce oglądają bajkę. niech już będzie wiosna to będzie można być więcej na dworzu.

wczoraj byliśmy na piłkach, wybiegali się.

pysia kropelki daję Ali na brzuszek i nazywają się Dicoflor. Ale czy one działają to już sama nie wiem. Wiki tylko melisę popija ale nie widzę efektów. Myślę, że jak przyjdzie wiosna to jej przejdą ataki fochów, i niezadowolenia i problemy spaniowe. Na razie siedzimy w domu i nie bardzo jest jak wyjść, bo za zimno żeby Alę brać a nie zawsze mam z kim malutką zostawić. Z resztą teraz i tak jest paskudnie a jutro zapowiadają straszliwy mróz więc nadal przymusowe siedzenie w domu.
olena zazdroszczę Ci, że Twoje szkraby jeszcze sobie drzemkę ucinają. Jakby Wiki spała to by było lepiej, a tak to wstaje po 6 i od 15 jest już straszna...

Oj ale ja narzekam;) Musze popracować nad większym optymizmem:) Choć myślę że przybędzie go z czasem jak mała zacznie trochę dłużej spać w nocy a moje cienie pod oczami się trochę zmniejszą:)

u nas starszak czasami się burzy, że nie chce spać. ale nie popuszczamy, wkładamy do łóżeczka i usypia. nie mają szczebelek więc nie wychodzą.

starszy do tego nosi okularki, teraz musi 6 godzin dziennie mieć zakrywane oczko. okularki nosi ładnie, a oczko czas pokaże. dziś walczą w przedszkolu.

jest u nas tak zimno jak już długo nie pamiętam. mróz daje popalić.

a narzekanie no cóż. każda z nas tak ma. dzieci nie są aniołami. tylko my mamy które mamy 2 dzieci rok po roku wiemy co to znaczy.

Złotko to i ja z Tobą ponarzekam :crazy:

moje młodsze dziecko mnie niedługo wykonczy psychicznie wrrr aaaaaa :baffled: starszy za to ma zapalenie oskrzeli do tego emek też chory i niedługo się chyba w domu pozabijamy :baffled:

Olena może starszy bunt trzylatka przechodzi. jak wczesniej był w miare spokojny to pewnie mu przejdzie.

Basia dobrze że chociaż Tobie dobre samopoczucie jeszcze dopisuje :-)

Hej:-),
Baśka, jak tam nocki? Ustabilizowało się?

My dziś jedziemy do Kalisza, na zaległy jeszcze Dzień Babci, a potem do leroy'a skoczymy na zakupy do domu :tak: Mam już karnisze wybrane, dziś chyba kupimy, i panele, farby i takie tam, no i powoli możemy się do remontu szykować :tak::-)
Natalkowy występ w niedzielę udany, ładnie zatańczyła, dobrze się czuła na scenie, bez tremy, widać, że miała niezłą zabawę, i dobrze, bo ja bym się stresowała, nigdy nie lubiłam publicznych występów :baffled: w czerwcu nas czeka zagraniczny festiwal (w Bratysławie), ale nie wiem, czy ją posłać, choć takie 6latki zawsze jeżdżą... no nic, przemyślimy to jeszcze... Natasia ma tam koleżankę, córkę mojej dobrej znajomej (zawsze jeździmy razem na próby), no i ona by Natasią się zajęła (taki tam zwyczaj, że te starsze pomagają np. myć się młodszym, włosy czesać itp.)

P.S. Pozdrawiam moją bratową, która pewnie i tak to czyta
:-p

Załączniki

• DSC_0166.jpg
    DSC_0166.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 19
  • DSC_0197.jpg
    DSC_0197.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 19
  • DSC_0208.jpg
    DSC_0208.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC_0246.jpg
    DSC_0246.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 20
Ostatnia edycja:
no hej. u nas cos sie kluje. Hesia miala wczoraj goraczke, i dzis rano, ale zadnych innych objawów. ani kaszlu, ani kataru, ibum ladnie zbija na 10-12 godzin. ciekawe co z nią...zobaczymy wieczorem, albo i jutro....moze cos sie wykluje.
Guciu wczoraj mial szczepienie, i wazy 8150 haha. moj grubasek ;)

reklama
Hej,
Pysiu powiem tak : w nocy jest masaaaakra :szok: Maja nam sie budzi z wrzaskiem, a synus to zje, beknie i czuwa:dry: ciezko go potem uspac. Fakt pamietam ze on byl w brzuszku aktywny w nocy bo ja pracowalam w nocy no ale kurde mol teraz moglby spac :-D Dzis nam kupe nawalil po dwoch dniach przestoju, to mu lepiej, troszke go gazy mecza wieczorem, ale dzis dalam mu sab simplex i jest poki co ok.
My jestesmy troche jak zombi razem z moi mezem. Jeszcze pogoda pod psem, to juz wogole dol....:baffled:

Do góry