maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
Ja tylko na chwileczkę, bo lecę robić pizzę
Oluś jak na razie bez pampka, choć czasami mam chwilę zwątpienia, bo nie widzę w tym sensu, skoro sam nie woła.... :/
PS. Nickie, a gdzie Ty?!?
Oluś jak na razie bez pampka, choć czasami mam chwilę zwątpienia, bo nie widzę w tym sensu, skoro sam nie woła.... :/
witaj!!!! Gdybyś przeczytała wstecz, to prawie każda z Mam miała takie myśli, że starsze dziecko pokrzywdzone itd... ja akurat miałam inne myśli - nie chodziło mi o starszaka, tylko o to, ze ja nie cieszyłam się maleńkością Olka, bo już byłam za bardzo zmęczona....Czesc Dziewczyny, dostalam zaproszenie wiec jestem :-).
Mam do Was od razu pytanie, czy tez mialyscie takie mysli czasami ze temu starszemu dziecku zabieracie siebie, ze tak bardzo nie bedziecie mogly sie mu poswiecic, ze jest jeszzce takie male a juz mu mame zabieracie??
Ja czasami tak mam, wiem , ze to glupie, ale tak czasami mysle...
tzn u nas jest tak że to jedno przedszkole ma zapisy w marcu, a reszta od kwietnia...maks_olo - przypomniałaś mi, że chyba już trzeba karty skłądać na następny rok, tzn. od września....
muszę dziś wziąć jak będę odbierała Jasia z przedszkola...
czemu musicie powtórzyć badania skoro wyniki są ok? Maks jak słyszy o pobraniu krwi, to wrzeszczy, tak mu ostatnie Panie krzywdę zrobiływczoraj Milena miała kontrolę u endrokrynologa, niby ok ale musimy powtórzyć badania i zrobić jeszcze dodatkowe
PS. Nickie, a gdzie Ty?!?