reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Hejka

na-tuska fajnie ze pytasz... U lekarza oki Miki zasnol w drodze,potem jeszcze czekalismy na kolejke i spal sobie w poczekalni kolo 20min, przebudzil sie 15min nie spal i potem na recach mi zasnol... do gabinetu wchodzilam jak spal jeszcze ;P Pani go abadala (darl sie nie lubi tego ;P) i tak cos w buzi ma i dostal nustatyne i Eurespal ;] no i dwa leki co w domu mam, dzis nocka byla juz lepsza!

Bufka no racja racja ;-) fajnie ze sobie juz lepiej radzisz :-)

asiula wspolczuje darcia sie malej, u mnie tak samo reaguje Miki teraz na lekarzy :dry:

Po właczeniu tv przerazilam sie wiesciami o Madzi... ;-(
[*]

reklama
witam

LIza czyi Miki ma jakis afty czy cos?? :baffled: moi na szcescie uwielbiaja lekarzy wiec z tym wiekszeho problemu nie ma ;-)
juz wczoraj wieczorem widziałam ta informacje o Madzi...
[*] dzisiaj tylko tak piate przez 10 słuchcałam i oni chyba ciała nie moga znalesc? albo zle zrozumiałam ;/ nie bede komentowac... jesli to prawda ze matka ja tam zastawiła to :angry:

Bufka co za optymistyaczny post :)

ja wczoraj obcianałm Filipa, boi sie jak cholera wiec wykorzystałam fakt ze oglądałm bajkę i jakos udało mi sie sciąć mu włosy na czubku głowy,potem sie pokapaował i był taki ryk ze odpusciałam ;/ wygląda jak pol dupy za krzakiem :eek: sprobuje jeszcze go dzisiaj obciac a jak nie to jade z nuim do fryzjera bo wstyd gdziekowleik z nim isc :-D na śrdoku ma krótkie włosy z przodu, tyłu i po bokach długie :-D normalnie patrzec na niego nie moge :no:

uciekam do dzieciaków :)

na-tuska heheh:D pokaz go :-D Ja Mikiemu jeszcze wlosów nie obcianałam ;-) tylko grzywke tak na oczka by mu nie szla :-D uwielbiam jego poddatne, podkrecone wloski :-D

Co do Madzi ja tez czakam na wiecej info... ehhh...

Dziewczyny moze do nas dolączyc dziewczyna Kamcia ma córeczki, róznica miedzy nimi rok i 6 mies, kwalifikuje sie do naszego wątku? ;-)

Liza nawet nie oytaj czy moze :tak: przeciez to oczywista oczywistosc :-) ja sie raczej pytam dlaczego jej jeszcze tu nie ma?? :-D

probowałam go dzisiaj obciac ale nadal wojna :wściekła/y: normalnie patrzec nie moge na niego :angry: zdjec mu nawet nie robie bo by mnie chyba krew zalała :tak:

przeczytałm chyba wszytskie info o Madzi... zadnych konkretów, juz chyba lepsza obcja by bylo jakby ona sprzedała to dziecko, przynajmniej by zyło....

bufka dziękuję za mile slowa, ja tez czekam momentu kiedy zobaczę jak się bedą bawic...ale to jeszcze.

natuska, to nie zazdroszcze obcinac malego. ciekawe, czy moja bedzie lubila ?? jeszcze nie probowałam, bo nie ma narazie potrzbey.

co do madzi....plakałam jak się dowiedzialam 9 dni temu. nie spalam cala noc. przeklinalam ludzi i zastanawialam sie jak mozna byc takim zwyrodnialcem, by odebrać matce dziecko.
teraz sie zastanawiam, jak mozna byc takim czyms, bo nie mozna nazwac tego matką! zeby nie zadbac o dobro swojego dziecka. jesli jej upadlo, okej, ale to sie dzwoni na pogotowie i robi się pogrzeb. masakra. jestem strasznie zla na tą sytuację, i strasznie to we mnie siedzi w środku. jakoś odkąd jestem mamą, jestem uczulona na takie rzeczy.

aha i powiem wam, jak dzis widzialam jej wypowiedzi sprzed kilku dni, jak klamała ludziom w oczy, to powiem wam, ze jakos tak widzialam tę "sukowatość" w jej oczach. no ale to teraz po fakcie. wtedy mi bylo jej szkoda. Ale to tez media nas tak nastawiają. no niwazne. mysle, ze jesli nie znalezli jej ciała, to mam nadzieję, ze madzię sprzedała i bedzie mialam malutka w zyciu dobrze.

Hej,
Dziewczyny, ja też nie mogę przestać myśleć o Małej Madzi. Nie potrafię tego ogarnąć swoim małym móżdżkiem. I nie wierzę, aby to był wypadek. Ona planowała pozbycie się tego Aniołka. Oby tylko okazało się, że ją sprzedała, a nie gdzieś zostawiła zranioną na pastwę mrozu i zwierząt. Przeraża mnie ten świat.
Cały czas mam przed oczami buźkę Małej, przecież pokazywali w telewizji filmiki, gdzie Mała się bawi i pełza. Jak można???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

dziewczyny - ja też mam strasznego doła przez tą całą sytuację...
nie potrafię tego kompletnie zrozumieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:
mam nadzieję, ze jednak ta sprawa się wyjaśni i wyduszą z matki co się stało z dzieckiem...

Wierzyłam, że ta sprawa będzie miała szczęśliwy finał... że wszystko jest nieprawdą, że jakieś drugie dno ma to, o czym mówiła matka... Nie dociera do mnie jeszcze to, że stało się wbrew moim nadziejom...

reklama
Do góry