reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Nickie-jak ciemię zaroniete to usg nie ma jak zrobić.Znajd dobrego neurologa i dla własnego spokoju idź na wizytę.Bedzie dobrze.Trzymam kciuki!

Uciekam do wyra wymemłana i wypluta ze zmęczenia.Po drodze tego szalonego sprzątania zdążyłam pokłócić się z R,ze nic mi nie pomaga.Nie ma to jak spokój i harmonia świątecznego klimatu:/ehhhh...
Dobranoc dziewuszki!

reklama
Nickie terazsie to zadziej zdarza emili ale jakby bardziej nasilone jest, tzn wczesniej szybciej jej "przechodziło", eeg głowy tez mielismy robione, jest jeden minus tego badania... dziecko musi spac, a wiadmo ze jak cos sie dzieje to ze spania nici ;/ ja budziałam Emile o 5 rano zeby mi na 10 spała i sie udało na sczescie... ponoc dobrym badaniem jest tez dno oka, niby mozna tam wszytsko wyczytac :confused:

magda ale dałas czadu z tym sprzątaniem :szok: ja wybrałam opcje light :-D

PIĘKNYCH ŚWIĄT KOCHANE WAM ŻYCZĘ JA I CAŁA MOJA RODZINKA!!!!:-D:-)
Pakowanie trwa,niedługo wyjeżdzamy.Odezwę się wkrótce.Buziaki!

Załączniki

• wesolych.jpg
    wesolych.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 21
Zdrowych, pogodnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia, oby nastrój Świąt pozostał z Wami na cały przyszły rok. Życzę Wam pięknych, niezapomnianych chwil, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń - i tych wielkich i tych malutkich.
Pozdrawia cała nasza czwórka.

Niech Boże Narodzenie będzie okazją do głębokiej refleksji nad naszym macierzyństwem,
radowania się nim - nie tylko blaskami, ale również cieniami codzienności z Dziećmi.
Cieszmy się sobą nawzajem!
Wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych Cudownych Rodzin!

Dużo szczęścia, pomyślności,
nie połykaj z karpia ości.
Nie jedz bombek, nie pal siana,
jedz pierogi, lep bałwana.
A w Sylwestra siedź do rana.

najlepsze zyczenia dla wszystkich Mulitamusiekik

Hejka :)

U nas w Wigilię Miki robil akcje, grzebal w buzi wiec ząbki osttanie ruszyly ;/ Z prezentów zadowolone ogolnie wiec oki.
Czlowiek przejedzony ;P i jak ida swieta to sie ciagnie a one same jak 3h trwają;P tak szybko lecą.. ;]
Zmeczona po nich jestem jeszcze bardziej ;P
Chrzestny do Mikolaja ma dzis przyjechac jeszcze bo w swieta pracowal i tk sie nie udalo mi zajechac ;]
No i dzis tez mam zamiar robic nic;) :)

A u was jak tam??
Bufka nadal dwupak?:-)

Coś tu pustawo ostatnimi czasy... ;-)

Liza - jak tam, chrzestny przyjechał?

my kombinujemy co z tym sylwestrem...
moja małżowina nie chce się zgodzić na siedzenie w domu..... na co ja mam wielką ochotę...
i chyba pójdziemy do brata i bratowej 2 ulice dalej, z całą dzieciarnią. to bedzie taki sylwester z dziećmi...

ciekawe czy Bufka już urodziła..

reklama
Hejka

Dominika tak wpadł chrzestny z żonką na chwilkę i dowiózł nastepny sprzęt jezdżący Mikolajowi ;P
My na sylwestra niewiem co robimy, w domu nie chcemy siedziec bo w domu obok u rodziców brat bedzie ;P wolałabym do tesciów juz jechac ;]

Własnie ciekawe jak Bufka, ucichła....

Ostatnia edycja:
Do góry