reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Witam :)
Na szczęście z Mateuszem już dużo lepiej .Krosty już się zasuszyły i są coraz mniejsze .Bardzo się cieszę bo biedaczek na prawdę tragicznie wyglądał ,a i do tego nosił jeszcze wielkie limo pod okiem (wywalił się na parkingu jak był z tatą na spacerze):)
Maks olo ty winko , a ja wczoraj wieczorem paczka czipsów i piwko na złagodzenie stresu:-). Co do małej to jej łóżeczko zaraz stoi obok naszego także na jedno wychodzi , a ja na stare lata mam strasznie czujny sen;-)
Emilia kciuki cały czas zaciśnięte , na pewno będzie dobrze :)
Nickie daj znać jak poszło szczepienie . Nas tez czeka szczepienie w przyszłym tygodniu....
Agatko co do chodzenia przy wózku to nie pomogę , bo mój mały facet jeszcze jest na etapie jeżdżenia w karocy:-). Zdjęcia super , masz śliczne maluszki;)
Magdo gratuluję chodzącego Kubusia :-)
Na tuska jak ja nie mogę doczekać się momentu kiedy moje dzieciaki będą ładnie spacerowały trzymając się za rączki. Wcale ci się nie dziwię ,że się wzruszyłaś:-)

reklama
witajcie Kochane :-)
wybaczcie ale nie nadrobie. Byliśmy kilka dni u znajomych blisko morza. Wczoraj wróciliśmy, a jutro znów wybywamy. Tym razem nad jeziorko na tydzień. Oby tylko pogoda dopisała, bo jak widzę co sie dzieje za oknem to nabieram obaw :-( Dam znać jak wrócę.
Buziaki dla Was i maluchów.

Hej

ramari to zycze ładnej pogody!
u nas dzis deszcz na przemian z hukową pogodą:/

U nas po dostawieniu od cyca, Miki je raz w nocy a czasami wogole no i jak zasypia (sam u siebie w łóżeczku!) kolo 19-20 tak spi z 1-3 pobudkami do 6-7 u siebie! Czasem poplacze ale ja do niego nie ide, i zasypia:tak: i o to mi chodzilo, by tak spal... dlugo czekalam nato ale juz moze pospac w nocy wiecej... choc czasami mam bezsenne noce i jak spac moge to kolo 1-3 nie spie wogole:no: ehhhh
w dzien spi mi coraz czesciej tylko 1,5h -1h.

Hej!

pogoda nadal paskudna leje już drugi dzień nonstop nie ma szans na żaden spacer a dzieci mi bzika w domu dostają, Mili tylko przynosi buty i ciągnie by wyjść na spacer i jak tu jej wytłumaczyć że nie da rady? na szczęście W już w domu i dzisiaj jedziemy kupić prezent na parapetówkę dla brata więc chociaż taka odmianę będą miały.
JA CHCĘ SŁOŃCA!!!!!!

Ja też jestem. Jakoś nie mogłam się zebrać, żeby usiąść przy komputerze.
Po szczepieniu ok, za to sama wizyta tak jak się spodziewałam. Histeria na samo wejście do gabinetu, badanie - histeria, szczepienie - histeria. Włącznie z rzucaniem się na podłogę i bezdechami. Niestety, ale moje dziecko tak reaguje na wizyty u lekarzy, nie jestem w stanie go uspokoić.

Wczoraj wieczorem nie chciałam już pisać, bo tylko bym wyżyła się tutaj, a nie chciałam psuć atmosfery. Mamy nowych sąsiadów, którzy wynajmują mieszkanie obok nas. No i nie mieszkają jeszcze tydzień a albo jest awantura na cały blok, albo leci muzyka tzn. dudnienie na cały regulator. I wiecie co najdziwniejsze? Mają syna tak gdzieś około 12 lat i psa i to ten dzieciak i pies są najcichsi. Mamusia z tatuśkiem koszmarkowa para.
No i wczoraj po trzech godzinach słuchania dudnienia o 21.20 zapukałam. Otworzył syn, przeprosił i przyciszył. Ale te ściany są niestety bardzo cienkie i słyszę: bezczelna i takie tam. No i mamuśka zapukała do nas. Całą rozmowę Wam daruję, ale wniosek z tego taki, że ona do 22-giej będzie robiła sobie to, co będzie chciała. Nie obchodzi ją śpiące dziecko za ścianą, ani to, że mi to przeszkadza. Nie mogłam z nerwów spać. Zadzwoniłam do naszych administratorów i poprosiłam o kontakt do właścicieli mieszkania. Mam do poniedziałku dostać informację, albo telefon od właścicieli. Po prostu żyć nie umierać.

A tak poza tym to mam mega doła, bo mój mąż wybywa dziś na noc na ryby, ja zostaję sama z dziećmi. Mam dosyć i chce mi się ryczeć.

Oczywiście Daniel nie zadzwonił zapytać o tą pracę i jeszcze się niecierpliwi, że ciągle go o to pytam, przecież powiedział, że zadzwoni.

Przepraszam za smęty, ale mam chwilowo dosyć. Na dodatek Aśka od dwóch nocy znowu nie śpi. Idzie się załamać:-(

Julisia-u nas to samo.czekam chociaz na krótka chwile kiedy przestanie lac,zeby wyjsc zybko do sklepu.nic sie nie chce-oprocz spania,ale o tym mozemy tylko pomarzyc:(
Liza-uper,ze Miki Ci tak ładnie spi!!!na szczescie kuba przesypia juz cale noce,mam nadzieje,ze Wiktor wezmie w przyzłosci przyklad z brata:)
ramari-miłego weekendu i super pogody!!!!
rusałka-zaciniete kciuki forumowych ciotek za Mateusza podziałały!!!super,ze juz lepiej!!!
Emilia-miłego wypoczynku na działce!!
max_olo-a ten rezonans to kiedy?podobno sa bardzo długie kolejki na nfz:/oby wszystko wyszlo OK!!!!
Agata-Twoja tesciowa jest mistrzynia swiata!!!normalnie z kabaretu wyjeta!!!JA PITOLE-uwielbiam ja!!!!chyba w dziecinstwie bidulke sporo zurkiem poili i spirytusem smarowali!!!:-D:szok:

Wczorajsze usg bioder ok.Dziewczyny musze sie `Wam do czegos przyznac:jutro ide na disco disco!!!kumpela mnie ciagnie a R namawia,zebym poszła sie rozerwac(pewnie ma nadzieje,ze przestane mu marudzic jak pójde;-)).normalnie zwariowalam!jezeli wejde w jakiegos sensownego ciucha to ide-a co tam!!!juz tak dawno noga nie tupalam,ze jak jakis dzikus sie czuje!zdam Wam jutro relacje tzn pojutrze:-D

Dzięki magda. Oj mam ochotę na chwileczkę zapomnienia, ale ten głupi zdrowy rozsądek nie odpuszcza. No i cycka nie mogę w domu zostawić. Taka stara zrzęda się ze mnie robi....

magda to super, zazdroszcze wypadu;P
Nickie kurcze trzymaj sie, jakis kryzys Cie dopadł...

wstawiam dzisiejszych spacerkowiczów;P

A tak to u nas leje, trafilismy na 15min co nie padało ;P

reklama
magda WOW!!!!!!!!!!!!! ale ci zazdroszcze tego disco jezzzzuszie czekaj brykne do tego szczecina i ide z toba heheheh ojjj koniecznie pochwal sie kochana !!!!! czekam na relacje, bo ci zazdroszcze:-) wiesz o ojej tesciowej napislalam naprawde malo, to tylko wierzcholek gory lodowej jej pomyslow hehhhe

liza piekne dzieci!!!

Nickie boooziu wspoczuje sasiadow w kosmos ich wystrzelic to malo, werze ze sie zagotowalas,masakra!!!!!!!!!!!!!!!!

ramari udanego wypadu nad jeziorko zycze,oby pogoda wam dopisala!!!!!!!!

jestem dzisiaj jakas zamulona, to chyba wina pogody :confused2:

Do góry