LauLau
Fanka BB :)
Witam SŁONECZNIE !!! nareszcie :-):-):-)
szkoda, że wczoraj cały dzień była ściana deszczu i z mojego głupiego wyjścia do lekarza zrobiła się skomplikowana operacja logistyczna
dzisiaj zaliczyłam z dziewczynkami rundkę po żłobkach ... Zuzu po prawie 1,5 roku czekania jest już w czołówce listy, Lila w drugiej setce
ale jest szansa, że się dostaną ... oby, bo nie wiem, jak się sytuacja potoczy i wolałabym jednak mieć wybór a nie tylko być zdana na prywatne ...
Maks_olo... współczuję, że trafiła Ci się teściowa rodem z kawału :-( nie przejmuj się i nie myśl o niej - szkoda Twojego cennego czasu
na-tuska -tulaski !!! nie dziwię się, że Ci cieżko ... ja też nie pojmuję :-(
magda, współczuję ciężkiego dnia :-( a co do jedzenia - Zuzu od początku jadła gotowane, więc nie doradze ...
ale teraz też nie mam pomysłu co z nią zrobić ... od jakiegoś czasu jest baaardzo wybredna !!! najchętniej je z naszych talerzy, więc wykorzystuję to jak mogę, ale nie zawsze jest możliwość zjeść obiad razem i wtedy są cyrki ...
Ramari, &&& żeby kolki szybko odpuściły !!!
Julisia, a jak tam u Was???
Nickie, jak się czujesz ???
Emilia, miłego wyjazdu !!!
jutro rano jedziemy na weekend do teśćiów, więc do poniedziałku ;-)
szkoda, że wczoraj cały dzień była ściana deszczu i z mojego głupiego wyjścia do lekarza zrobiła się skomplikowana operacja logistyczna
dzisiaj zaliczyłam z dziewczynkami rundkę po żłobkach ... Zuzu po prawie 1,5 roku czekania jest już w czołówce listy, Lila w drugiej setce
Maks_olo... współczuję, że trafiła Ci się teściowa rodem z kawału :-( nie przejmuj się i nie myśl o niej - szkoda Twojego cennego czasu
na-tuska -tulaski !!! nie dziwię się, że Ci cieżko ... ja też nie pojmuję :-(
magda, współczuję ciężkiego dnia :-( a co do jedzenia - Zuzu od początku jadła gotowane, więc nie doradze ...
ale teraz też nie mam pomysłu co z nią zrobić ... od jakiegoś czasu jest baaardzo wybredna !!! najchętniej je z naszych talerzy, więc wykorzystuję to jak mogę, ale nie zawsze jest możliwość zjeść obiad razem i wtedy są cyrki ...
Ramari, &&& żeby kolki szybko odpuściły !!!
Julisia, a jak tam u Was???
Nickie, jak się czujesz ???
Emilia, miłego wyjazdu !!!
jutro rano jedziemy na weekend do teśćiów, więc do poniedziałku ;-)