Hej babeczki.Nie było mnie troche,bo weekend dosc intensywny w gości.Przybywali podziwiać najmłodszego.Ile nam się ochów i achów zebrało!!!
Ja nadal na diecie.Z nowości u nas to to,ze Kuba zakochał się w jogurcie naturalnym i arbuzachMam nadzieje,ze tak mu już zostanie.Zdrowiej będzie i zaoszczedzi sie na deserkach
Wczoraj wieczorem naszło nas na dziwne porządki.Rafał jak nigdy wziął się za sprzątanie kuchni(włacznie z inwentaryzacją naszej zastawy-połowa poszła do śmieci,bo nie pasowała do niczego).ja walczyłam z czyszczeniem zmywary i praniem kuby wózka.
na-tuska-to rzeczywiście niefajnie się dziadki zachowali.nie wiem czy bym się w takiej sytuacji powstrzymała przed puszczeniem konkretnej wiązanki:/chyba jednak najlepiej olać sytuację.tacy ludzie się nie zmieniają niestety.
Emilia-czekamy na relację z imprezy i fotki!
max_olo-ja mam do kolczyków u dziewczynek obojetny stosunek.może byłoby inaczej gdybym miała córkę?mi mama przebiła uszy (igłą na ziemniaka!!!)jak miałam roczek i do dzisiaj korzystam z tych dziureka jaki opi....dol dostała od ojca za to to do dzisiaj wspomina!!!
suwaczek dietetyczny zrobię jak zauważę konkretne efekty dietki
remari-daj znać jak gardło synka!mam nadzieję,ze lepiej!
Liza-głos na Mikusia oddany
Spadam na kawke
PS:Wrzucam kilka weekendowych fotek ,moich przystojniaków
Wczoraj wieczorem naszło nas na dziwne porządki.Rafał jak nigdy wziął się za sprzątanie kuchni(włacznie z inwentaryzacją naszej zastawy-połowa poszła do śmieci,bo nie pasowała do niczego).ja walczyłam z czyszczeniem zmywary i praniem kuby wózka.
na-tuska-to rzeczywiście niefajnie się dziadki zachowali.nie wiem czy bym się w takiej sytuacji powstrzymała przed puszczeniem konkretnej wiązanki:/chyba jednak najlepiej olać sytuację.tacy ludzie się nie zmieniają niestety.
Emilia-czekamy na relację z imprezy i fotki!
max_olo-ja mam do kolczyków u dziewczynek obojetny stosunek.może byłoby inaczej gdybym miała córkę?mi mama przebiła uszy (igłą na ziemniaka!!!)jak miałam roczek i do dzisiaj korzystam z tych dziureka jaki opi....dol dostała od ojca za to to do dzisiaj wspomina!!!
suwaczek dietetyczny zrobię jak zauważę konkretne efekty dietki
remari-daj znać jak gardło synka!mam nadzieję,ze lepiej!
Liza-głos na Mikusia oddany
Spadam na kawke
PS:Wrzucam kilka weekendowych fotek ,moich przystojniaków
Załączniki
-
kuba5 390 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg20,3 KB · Wyświetleń: 27
-
kuba5 389 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg30 KB · Wyświetleń: 33
-
kuba5 377 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg17 KB · Wyświetleń: 30
-
kuba5 399 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg20,5 KB · Wyświetleń: 33