reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Wczoraj była z dziećmi u lekarza, no i antybiotyk, niestety. Nie mogą zwalczyć wirusa, bo Asia jeszcze mała, a Szymuś że ma lamblie. Dostali też spray do noska, bo straszie ich ten katar męczy.
Szymuś nadal ma mieć dietę, bezmleczna powoli kończymy, a bezglutenową jeszcze z 2 miesiace. Musimy mu naprawić jelitka. A za miesiąc następne badania kału, czy już po lambliach, czy nie.

Pogoda istnie jesienna, a u nas Dożynki i chciałam pójść zobaczyć, no zobaczymy.

reklama
Tosiaczek wszystkiego naj :-) spóźnione zyczonka ale są;-) :***

Czytam was dziewczyny ale jakos niewiem co odpisywac:-)
Wczoraj mialam dzien sprzatania i wogóle domek lśni :-)
Dobra , musze nakarmic malego bo chyba do tesciów jedziemy....;] buziaki

Witam. A u nas, o wiele lepiej. No i antybiotyk pomógł od razu:-) Wczoraj było słonecznie, więc Szymuś poszedł na spacer z tatusiem, bo Asia poszła na 3 godzinki spać. Ja, choć to niedziela, włączyłam pranie, bo dostaliśmy reklamówę ciuchów dla Szymonka tak się cieszę, nie będę musiała kupować. Teraz tylko buty

na-tuska zagłosowane:-)

Ja glosuje codziennie i ogolnie wszystkiena młodych mamach glosujemy;-)
my dzis jestesmy po drugim szczepieniu. maly grzeczny, nawet nie zapłakał. ma 7200 i 66cm. no i dzis 3 miesiace skonczyl:-)
pozdrawiam was:*

reklama
Do góry