reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Matajka tylko teraz ja nic na komie nie mam
Ja ostatnio głowy nie mam do niczego...
Ja ostatnio głowy nie mam do niczego...
Matajkaa
Zaangażowana w BB
Ja tez mam puste konto... Ale mam nadzieje że sie wybierzemy na spacerek w przyszłym tygodniu... jak będzie ładna pogoda oczywiście
Mała ma 4 ząbka I braciszek ją nauczył bić brawo
Mała ma 4 ząbka I braciszek ją nauczył bić brawo
BlackWizard
A moja zadziora ciągle ma tylko dolne jedyneczki. Góra i dolne dwójki spuchnięte maksymalnie, młoda cierpi, ale nic wyrosnąć póki co nie chce.
Bylam dzisiaj u lekarza i juz wiem kogo sie spodziewac- bedzie druga dziewczynka, ciesze sie bardzo, pozatym mam cale mnostwo ubran po Zosi, to nie musze ich wymieniac:-)
Jutro ostatni dzien w starym mieszkaniu i w nd od rana tylko sprzatanie i nas nie ma:-)
Jutro ostatni dzien w starym mieszkaniu i w nd od rana tylko sprzatanie i nas nie ma:-)
BlackWizard
Gratuluję dziewczynki :-)
Liza
Gratki ladygab:-)
Hej
Żegnam sie z wami na tydzien dziś pakowanie itd itp. Jutro jedziemy do mojej siostry i bede u niej siedziec (chyba do soboty) z dzieciakami Byle pogoda dopisala i za duzo nie padalo...;]
Do tego jutro mija nam z mężem 6 lat odkad sie znamy) Zleciałoooooo...
Mam nadzieję ze bedzie malo nadrabiania......))))
buziaki :***
Hej
Żegnam sie z wami na tydzien dziś pakowanie itd itp. Jutro jedziemy do mojej siostry i bede u niej siedziec (chyba do soboty) z dzieciakami Byle pogoda dopisala i za duzo nie padalo...;]
Do tego jutro mija nam z mężem 6 lat odkad sie znamy) Zleciałoooooo...
Mam nadzieję ze bedzie malo nadrabiania......))))
buziaki :***
Dominika81
ladygab - gratuluję dziewczynki :-)
ja się pewnie dowiem pod koniec sierpnia :-) już się nie moge doczekać
fajnie, że znaleźliście lepsze mieszkanko :-) przy okazji takich przeprowadzek człowiek zazwyczaj wyrzuca troche niepotrzebnych rzeczy i od razu się luźniej robi :-)
Elizka - udanego wyjazdu! wypocznijcie!
ja w jakims depresyjnym nastroju... dobrze, że Jasiek już śpi.. mam tylko nadzieję, ze się nie obudzi o 5 wyspany...
idę się wykąpac i może jakiś film obejrzę na kompie
m wyjechał na wieczó kawalerski, za tydzień wesele.. mam nadzieję, że do tego czasu humor mi się poprawi, bo inaczej kiepski będzie ze mnie weselnik...
ja się pewnie dowiem pod koniec sierpnia :-) już się nie moge doczekać
fajnie, że znaleźliście lepsze mieszkanko :-) przy okazji takich przeprowadzek człowiek zazwyczaj wyrzuca troche niepotrzebnych rzeczy i od razu się luźniej robi :-)
Elizka - udanego wyjazdu! wypocznijcie!
ja w jakims depresyjnym nastroju... dobrze, że Jasiek już śpi.. mam tylko nadzieję, ze się nie obudzi o 5 wyspany...
idę się wykąpac i może jakiś film obejrzę na kompie
m wyjechał na wieczó kawalerski, za tydzień wesele.. mam nadzieję, że do tego czasu humor mi się poprawi, bo inaczej kiepski będzie ze mnie weselnik...
Tosiaczek
Ladygab gratuluję córeczki! :-) U nas Renia też chodzi w ubrankach po Kingusi, a jeszcze mnóstwo dostała w prezencie. Aż nie wiem, gdzie to będę trzymać (żal mi na strych wynosić, żeby myszy jadły), a trzeci ma być synek (kiedyś ;-) ) i nie wiem jakby się czuł w różowym ;-)
Elizka udanego wyjazdu :-) Wypocznijcie :-)
Dominika ja też miałam ostatnio taki nastrój (zmarł mój kolega, młodziutki, w wieku mojego brata i tak mi smutno ciągle).
Co do wózeczka to ja też się w końcu dorobiłam Graco Stadium Duo Glider (kupiłam używany) i jest super, też idzie jedną ręką z dwójką dzieci :-) Ma duże koła (większe niż myślałam) i w ogóle idzie lżej niż pojedyncza spacerówka
Nawet bym powiedziała, że z dzieciakami jest stabilniejszy niż bez i lepiej się prowadzi. Nie wiem jak podbijanie na krawężnikach, bo my tylko do garażu parkujemy i do bramki 1 krawężnik malutki ;-)
Elizka udanego wyjazdu :-) Wypocznijcie :-)
Dominika ja też miałam ostatnio taki nastrój (zmarł mój kolega, młodziutki, w wieku mojego brata i tak mi smutno ciągle).
Co do wózeczka to ja też się w końcu dorobiłam Graco Stadium Duo Glider (kupiłam używany) i jest super, też idzie jedną ręką z dwójką dzieci :-) Ma duże koła (większe niż myślałam) i w ogóle idzie lżej niż pojedyncza spacerówka
Nawet bym powiedziała, że z dzieciakami jest stabilniejszy niż bez i lepiej się prowadzi. Nie wiem jak podbijanie na krawężnikach, bo my tylko do garażu parkujemy i do bramki 1 krawężnik malutki ;-)
reklama
graz1974
Witam. Wczoraj wróciliśmy. Pogoda była w kratkę. Ale zaliczyliśmy piaskownicę i festyn. Dziadkowie rozpieszczali moje dzieci na całego. Aż nieraz musiałam krzyczeć
Ladygab gratuluję córeczki
Elizka miłego wypoczynku
Ladygab gratuluję córeczki
Elizka miłego wypoczynku