reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
Ja tez mam puste konto... Ale mam nadzieje że sie wybierzemy na spacerek w przyszłym tygodniu... jak będzie ładna pogoda oczywiście :)

Mała ma 4 ząbka :) I braciszek ją nauczył bić brawo :) :D

Bylam dzisiaj u lekarza i juz wiem kogo sie spodziewac- bedzie druga dziewczynka, ciesze sie bardzo, pozatym mam cale mnostwo ubran po Zosi, to nie musze ich wymieniac:-)

Jutro ostatni dzien w starym mieszkaniu i w nd od rana tylko sprzatanie i nas nie ma:-)

Gratki ladygab:-)

Hej
Żegnam sie z wami na tydzien:) dziś pakowanie itd itp. Jutro jedziemy do mojej siostry i bede u niej siedziec (chyba do soboty) z dzieciakami:) Byle pogoda dopisala i za duzo nie padalo...;]
Do tego jutro mija nam z mężem 6 lat odkad sie znamy;)) Zleciałoooooo...;)
Mam nadzieję ze bedzie malo nadrabiania......;)))))
buziaki :***

ladygab - gratuluję dziewczynki :-)
ja się pewnie dowiem pod koniec sierpnia :-) już się nie moge doczekać
fajnie, że znaleźliście lepsze mieszkanko :-) przy okazji takich przeprowadzek człowiek zazwyczaj wyrzuca troche niepotrzebnych rzeczy i od razu się luźniej robi :-)

Elizka - udanego wyjazdu! wypocznijcie!

ja w jakims depresyjnym nastroju... dobrze, że Jasiek już śpi.. mam tylko nadzieję, ze się nie obudzi o 5 wyspany...:baffled:
idę się wykąpac i może jakiś film obejrzę na kompie
m wyjechał na wieczó kawalerski, za tydzień wesele.. mam nadzieję, że do tego czasu humor mi się poprawi, bo inaczej kiepski będzie ze mnie weselnik...

Ladygab gratuluję córeczki! :-) U nas Renia też chodzi w ubrankach po Kingusi, a jeszcze mnóstwo dostała w prezencie. Aż nie wiem, gdzie to będę trzymać (żal mi na strych wynosić, żeby myszy jadły), a trzeci ma być synek (kiedyś ;-) ) i nie wiem jakby się czuł w różowym ;-) :p

Elizka udanego wyjazdu :-) Wypocznijcie :-)

Dominika ja też miałam ostatnio taki nastrój (zmarł mój kolega, młodziutki, w wieku mojego brata i tak mi smutno ciągle).

Co do wózeczka to ja też się w końcu dorobiłam Graco Stadium Duo Glider (kupiłam używany) i jest super, też idzie jedną ręką z dwójką dzieci :-) Ma duże koła (większe niż myślałam) i w ogóle idzie lżej niż pojedyncza spacerówka :szok:
Nawet bym powiedziała, że z dzieciakami jest stabilniejszy niż bez i lepiej się prowadzi. Nie wiem jak podbijanie na krawężnikach, bo my tylko do garażu parkujemy i do bramki 1 krawężnik malutki ;-)

reklama
Witam. Wczoraj wróciliśmy. Pogoda była w kratkę. Ale zaliczyliśmy piaskownicę i festyn. Dziadkowie rozpieszczali moje dzieci na całego. Aż nieraz musiałam krzyczeć:wściekła/y:
Ladygab gratuluję córeczki
Elizka miłego wypoczynku

Do góry