reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

agamir a on ci nie wylazi sam w nocy z lozka?Ania wlasnie mi probuje wylazic z lozeczka-przerzuca juz cala noge jak nie jest w spiworku i sie boje ze fiknie a materac juz jest na najnizszym poziomie.Szczebelki nie sa wyciagane.Myslalam ze kupie moze nowe lozeczko z polski z wyciaganymi szczebelkami a te zostawie dla malego w maju ale jak napisalas ze juz twoj starszy spi w lozku to sie zastanawiam czy to niebylby lepszy pomysl.Ania teraz ma 15 miesiecy.

reklama
Witam Antos spi w łozku dla małych dzieci przeznczonym dla dzieci od 15 miesiaca jest iskie wiec jak spadał na poczatku czasem to nawet nie czuł . W nocy nie przychodzi ale nad ranem tak natomiast jak zasypia to stawiamy bramke w drzwiach. Wkleijam zdjecie łózeczka Antosia DSCF1374.jpg

jakoś rzadko tu zaglądamy i piszemy ze sobą, szkoda, może jest nas za mało?

Mnie nadal trzyma grypka, ale na szczęście dzieci narazie bez oznak choroby. Tylko to, że siedzimy w domu, pewnie cierpią, ale boję się doprawić całkowicie.
U nas prawdziwa wiosna. Słoneczko świeci, jest 9 na plusie, wszystko topnieje, na ulicy płynie rzeka :-)

Hej
U mnie ładnie było w poniedziałek i wtorek a dzis deszczyk pada malutki...
A tak to wszystko oki.JEdynie synek jest chory i troszkę mam ciężką noc za sobą :-( mam nadzieję ze dzis sie wyspię ale pewnie nie...

No malo nas tutaj i pewnie dlatego cisza,... zreszta dzieciaczkami tez trzeba sie zajmowac;-) a dwójka to juz nie jedno :-D u mnie niedlugo bedzie troje to juz calkiem na neta nie bede wchodzic jedynie gg....

Ahoj!
Ja trochę zapracowana ostatnio byłam, ale już wracam ;-)

A pustki to okropne :-( Może rzeczywiście nas za mało...

Elizka, jak na gg dasz radę, to może i do nas też będziesz zaglądać ;-)

Macie może wybrane imiona dla dzieciaczków? :-)

Black jak tam Ania i Julka?

Ewunia jak tam w pracy i jak dziewczynki, też Ania i Julcia? ;-)

i reszta dziewczyn, jak samopoczucie, co was?

No w sumie powinnam dać radę ;-) zobaczymy...

Ja już mam imiona dla dzidzi jakby co;-) Jesli chłopaczek to bedzie Mikołaj a jeśli dziewczynka to Lenka :-D

Cześć dziewczyny :-)
U mnie trochę ciągle zamieszanie, dlatego rzadko zaglądam.
Moje dziewczyny super, choć czasem dają mi standardowo w kość. W końcu mamy sprawny samochód, więc mąż się nade mną lituje i często pakujemy się w jedziemy gdzieś na długi spacer żeby odpocząć, bo w domu bym chyba nie wysiedziała. Wczoraj byliśmy w Sopocie. Dla wtajemniczonych fotki na Z ;-)

Ewunia gdzie Ty się kobitko podziewasz?

Elizka Mikołaj mi się bardzo podoba :tak: Lena zresztą też, ale co druga dziewczynka ma teraz tak na imię, a wolę oryginalne imiona. Zresztą moje dziewuszki też mają pospolite imiona, bo tatuś i reszta rodzinki się nie zgodzili na Tatianę i Mariettę ;-)

reklama
Pięne imona wybrałaś. No, faktycznie, przy trójce już będzie ciężko, ale faktycznie jak dasz radę na gg to i do nas będziesz co jakiś czas pisać. No ja z początku też długo na necie nie siedziałam, ale teraz... Asia tak słodko śpi, że mam z 3 godziny wolności i na zabawę z Szymusiem :-)
Dziś mamy wiosnę na całego, zaraz zjemy obiad i wyruszamy na spacer... choć nadal mnie trzyma przeziębienie... ale szkoda mi dzieci, siedzą już tydzień w domu!!

Do góry