reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Witajcie weekendowo :-)

Cieszę się, że podoba Wam się nasz oddział Z ;-) tam, jak ktoś nie będzie członkiem, nie zajrzy tam :tak: więc możemy tam pisać, co tylko chcemy!

Witaj, Muszynianko :-) Milo nam, że do nas dołączasz, rozgość się! zapraszamy :-)

Martuś, przekaż Julce ;-)
W tym dniu pięknym i wspaniałym
życzę ci serduszkiem całym,
aby wszystko się spełniło
czego pragniesz, o czym marzysz.
Aby słońce ci świeciło
w oczach, sercu i na twarzy.
Sukcesów w życiu, ciepła w miłości
a także jak najwięcej radości
z wszystkich chwil Twojej młodości.
Życzę Ci, jak w bajce dobra wróżka,
by spełniły się marzenia
z samego końca Twojego serduszka.

Tosiaczku, ja teraz wykorzystuję zaległy urlop za zeszły rok. Jakbym go nie miała, to już dawno bym robiła... kurczę, to już tak niedługo... boję się... ale dam radę...

Zaraz zmykamy na spacerek :-) nie ma wiatru, jest mały mróz, pochodzimy, małe się dotlenią :tak:

udanego dnia!

reklama
witam Mamcie!
szybki pościk!
1 sprawa - witaj Muszynianko ;-) poradzimy i wesprzemy:-p
2 sprawa - czasem też mam ochotę iść do pracy,ale dzieciaczki za małe i zawsze sobie to uświadomię :-p
3 sprawa - Tosiaczek zazdroszczę przypływu energii, bo ja mimo braku ciąży - to kondycja tragedia :-(
4 sprawa - Ewuniu zazdroszczę pogody... u nas -13! i znowu nigdzie nie wyjdziemy :wściekła/y: i wiesz co - czekam na Twoją akceptację na multimamusiach, ale powiedz mi dlaczego mogłam przeczytać wszystko co napisałyście i obejrzeć Wasze zdjęcia? to każdy będzie mógł zobaczyć?
pozdrawiam i udanego weekendu!!!

no i jak mogłam nie zauważyć!
1OO LAT JULECZKO!!! :happy:
rośnij w górę i wysoko.... :-D
ps. Maksio w brzuszku też nazywał się Julką ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie wieczorkiem!

Już kochane Adminki uratowały nasz wątek Z ;-) już nikt niepowołany tam nie zajrzy :-)

A cóż tu taka cisza? halloooooo ;-)

Dziewczyny bardzo, bardzo dziękuję w imieniu Julki za życzenia :-)
Impreza się nawet udała, choć byli tylko moi rodzice, mój brat z żoną i córą no i mama i rodzeństwo Grześka.
Julka wniebowzięta - dostała rowerek i od wczoraj cały czas chce w nim siedzieć :-)

Black rowerek super, też myślałam o takim, ale rodzice Kini kupili taki bardziej "dorosły" i teraz musi zaczekać aż do niego dorośnie... na razie jak siedzi to nie dosięga do kierownicy...

Witajcie, drogie Panie, cóż taka cisza???

Martuś, co u Ciebie? Jak tam rowerek, Julka jeszcze go nie zdemolowała hihi :-D ?

Tosiaczku, nie przejmuj się, chociaż masz zakup przyszłościowy ;-)

My dziś standardowo na spacerku ;-) Julka właśnie śpi, Ania się kręci w łóżeczku. Ten mały typ już sam se siądzie w łózeczku, zaraz łazi czy zaczyna się dźwigać do stawania :szok: Cudak :-D A tak to stressss przed pracą. Zresztą, więcej na Z ;-)

Miłego dnia kobiety!

Rowerek jeszcze żyje, ale musiałam go przenieść gdzie indziej, po za zasięg Julki, bo albo włączała to cholerną melodyjkę, której już nie mogłam słuchać i do tego budziła mi Anię, bo strasznie głośno gra, albo bestia próbowała sama do niego włazić i bałam się, że zrobi sobie krzywdę;-)

my też mamy identyczny rowerek, tylko niebieski :-p
tylko, że u nas to był niewypał :wściekła/y: kupiliśmy Maksowi na dzień dziecka, ale jechał nim może 3 razy... jak tylko wychodziłam z nim na dwór, przejechał 10m i wysiadka - wolał biegać na nóżkach... no i strasznie niski jest: dla mojego kręsgosłupa, to przekleństwo, a mój A ma prawie 1,9m, więc nie bardzo, żeby go pchał :-D
ale mam nadzieję, że Oluś będzie go używał:-)
Ewunia - super masz, że możesz wyjść z dziewczynkami, my nadal w domu, bo wózka nie upcham w takich zaspach... :wściekła/y:
idę spać, bo padam na twarz... spokojnej nocki

reklama
Martuś, a wiesz, że tam w "głowie" rowerka są baterie, które można wyjąć :-D i daj się dziecku bawić, ty wyrodna matko :-D:-D:-D Moja Julka też taki, ma, ale niezbyt entuzjastycznie do niego podchodzi... ale, jak będzie cieplej i sucho, będziemy wychodzić na spacerki rowerkiem, a co ;-)

Maks_Olo, ja mam wózek dwufunkcyjny, co ma duże koła, bo spacerówką bym nie wyszła, bo zakopałabym się po dwóch metrach. A ten ma duże koła i jedzie ;-) Jedziemy nieopodal na górkę, Ania śpi, a my z Julką zjeżdżamy z górki. Jak Ania się zbudzi, to robimy spacer wokól osiedla i idziemy do domu. Dzięki temu, że wychodzimy, małe wcale mi nie chorują. Ale ukróci się to dobre, bo ja do roboty... Niech Adam zobaczy jak Julka potrafi być upierdliwa, a już jest przyzwyczajona, że między 10 a 11 się wychodzi. Sama łapie ubranie i brum brum woła i kuch na śnieg, żeby tylko wyjść :-D

Do góry