reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

Szmiks witamy ogolnie na forum :)
moze i tak sa fajni lekarze ale i tak nikt nie przebije mojego super przystojnego i przemilego ginekologa :)
super ze wszystko jest OK z malym Fintanem :)

jestesmy z Wami

reklama
ja ci dam fintana ;D, ostatnio spodobalo mi sie imie sara, bo jest krotkie i kazdy potrafii je wymowic, bo z moim imieniem - agnieszka - irlandczycy maja duzo problemow - nie wspomne juz o nazwisku, hehehee :laugh:
lenka wyglada fajowo,
pozdrawiam

szmiks to juz masz wybrane imiona :) dla chlopca Fintan i dla dziewczynki Sara a Sara to rzeczywiscie sliczne imie :) ja mam uczennice ale pisze sie Sarah jest bardzo fajna i madra :) a jakie tam w Irlandii sa jeszcze popularne imiona?

pytalam sie wczoraj fintana i powiedzial, ze najbardziej popularne to John, Thomas, Patryk - nie podobaja mi sie :(
mysle ze z chlopcem bedzie problem, bo tez chce krotkie i latwo wymawialne. podoba mi sie Mike ;D
pozdrawiam

Cześć dziwczyny! Właśnie natknęlam się na forum stycznióweczek i chyba najbardziej tu pasuje. Mam termin na 6 stycznia. Fajnie, że będę mogła wymienić z Wami uwagi i mam nadzieję uzyskać mnóstwo uspakajajacych odpowiedzi na coraz więcej pojawiających się pytań i wątpliwości! Moja dzidzia rozwija się prawidłowo ale chyba będzie wielka tak jak zaczyna się robic mój brzuch. Czy Wam tez juz rosna brzuchy??

czesc kozulka, moj brzuch wcale nie rosnie i raczej szybko sie go nie spodziewam - hehe, a jak u ciebie?

Cześć! Dzieki za miłe przyjęcie! Niestety nie będę mogła na bieżaco z Wami porozmawiać bo musze wyszukiwac sytuacji w pracy tak, zeby nikt nie podejrzewał, ze a: nie pracuje tylko plotkuje, b: że jestem w ciązy :). W nowej pracy jestem akurat tyle ile trwa moja nowa praca. Wcześniej staraliśmy sie o dzidziusia i nic a potem trafiła sie okazja lepszej pracy i z nij skorzystałam (oczywiście tutaj przestaliśy sie starać) no i od razu trafiony! czekam na odpowiednia chwilę żeby sie pochwalić nowiną... a z tym brzuchem to poważnie. NIe jestem najszczuplejsza ale do grubych też nie należe i powaga już kilka osób sie mnie pytało czy w ciązy nie jestem bo mam taki brzuch! Może to bliźniaki... ;) Ale i tak na przedzie są straszliwie bolące piersi, masakra...też tak macie?

reklama
hejka, to nie brzuszki rosna tylko jelitka pracuja i sie powiekszaja no i miednica, brzuszki to tak gdzies w 4, 5 m-cu :) no i czekaja sensacje typu wzdecia czy zaparcia ;) ale sa na to sposoby.

A mi sie cos kleci, ze chyba przeskocze do lutego, to ci niespodzianka ;D U Was jest milutko. Wszystko sie wyjasni po wizycie u lekarza.

Do góry