reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

Ja też jestem mamą styczniowej dzidzi. Urodziła się 10 stycznia o godz.23.55, ważyła 4,200kg i miała 58cm. Jestem z niej bardzo dumna.

reklama
Anaconda super dzidzia.
Abeja napisz na kiedy masz temin, który to tydzień, może sobie też zrobisz suwaczek ;-)

Gdzieś już była instrukcja jak zrobić suwaczek. kliknij na przykład na mój i daj expecting a baby a potem już prosto, wybierasz suwak, wpisujesz datę porodu i po kolei. Pamiętaj aby skopiować potem ten środkowy pasek z adresem. Tak powstaje suwak ;-)

Cześć, AbEja, itaj w kulbie, bardzo się cieszę, że jesteś z nami i że jest nas coraz więcej. Co do suwaczka: kliknij na mojego, wejdziesz na stronę, po lewej stronie dzidziusia jest polecenie "Expecting a baby: klikasz i wchodzisz do kreatora suwaczków, na górze po prawej stronie wpisujesz datę ostatniej miesiączki, wybierasz suwaczek i kursor, wciskasz pod spodem przycisk"Create ticker" chwilkę to potrwa, wyświetli ci się strona z kodem twojego suwaczka, zaznaczasz i kopiujesz z drugiego okienka kod ("pseudo HTML) potem wchodzisz na BB w swój profil, dane publiczne i wklejasz w PODPIS . Powinno się udać,

dzieki za informacje jak suwaczek zrobic :), wczoraj bylam w szpitalu i okazalo sie ze nie musze sie martwic, bo nie mam ani bakterii, ani wirusow - wszystko ok, wiec teraz tylko czekam na pierwsze usg.
pozdrawiam

Czyżby sie udalo z suwaczkiem? :)

Witajcie wszyskie stycznioweczki. :) Jak minąl Wam dzień? Moj baaaardzo aktywnie. Byłam u swojego ginka, fasolka ma się super :)
pozdrawiam przed snem :)

reklama
w irlandii upaly 8)
ogolnie chcialam napisac, ze jestem pod wielkim wrazeniem tutejszych lekarzy :) sa swietni, od kiedy wiedza, ze stracilam pierwsze dziecko to dzwonia do mnie czy wszystko ok, poza tym sa bardzo delikatni, chociaz maja 'przestarzale' narzedzia; nie dziwie sie ze tutaj tyle kobiet jest w ciazy - super opieka!!!!!!!
pozdrawiam

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry