reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

Szmiks witamy ogolnie na forum :)
moze i tak sa fajni lekarze ale i tak nikt nie przebije mojego super przystojnego i przemilego ginekologa :)
super ze wszystko jest OK z malym Fintanem :)

jestesmy z Wami

reklama
ja ci dam fintana ;D, ostatnio spodobalo mi sie imie sara, bo jest krotkie i kazdy potrafii je wymowic, bo z moim imieniem - agnieszka - irlandczycy maja duzo problemow - nie wspomne juz o nazwisku, hehehee :laugh:
lenka wyglada fajowo,
pozdrawiam

szmiks to juz masz wybrane imiona :) dla chlopca Fintan i dla dziewczynki Sara a Sara to rzeczywiscie sliczne imie :) ja mam uczennice ale pisze sie Sarah jest bardzo fajna i madra :) a jakie tam w Irlandii sa jeszcze popularne imiona?

pytalam sie wczoraj fintana i powiedzial, ze najbardziej popularne to John, Thomas, Patryk - nie podobaja mi sie :(
mysle ze z chlopcem bedzie problem, bo tez chce krotkie i latwo wymawialne. podoba mi sie Mike ;D
pozdrawiam

Cześć dziwczyny! Właśnie natknęlam się na forum stycznióweczek i chyba najbardziej tu pasuje. Mam termin na 6 stycznia. Fajnie, że będę mogła wymienić z Wami uwagi i mam nadzieję uzyskać mnóstwo uspakajajacych odpowiedzi na coraz więcej pojawiających się pytań i wątpliwości! Moja dzidzia rozwija się prawidłowo ale chyba będzie wielka tak jak zaczyna się robic mój brzuch. Czy Wam tez juz rosna brzuchy??

czesc kozulka, moj brzuch wcale nie rosnie i raczej szybko sie go nie spodziewam - hehe, a jak u ciebie?

Cześć! Dzieki za miłe przyjęcie! Niestety nie będę mogła na bieżaco z Wami porozmawiać bo musze wyszukiwac sytuacji w pracy tak, zeby nikt nie podejrzewał, ze a: nie pracuje tylko plotkuje, b: że jestem w ciązy :). W nowej pracy jestem akurat tyle ile trwa moja nowa praca. Wcześniej staraliśmy sie o dzidziusia i nic a potem trafiła sie okazja lepszej pracy i z nij skorzystałam (oczywiście tutaj przestaliśy sie starać) no i od razu trafiony! czekam na odpowiednia chwilę żeby sie pochwalić nowiną... a z tym brzuchem to poważnie. NIe jestem najszczuplejsza ale do grubych też nie należe i powaga już kilka osób sie mnie pytało czy w ciązy nie jestem bo mam taki brzuch! Może to bliźniaki... ;) Ale i tak na przedzie są straszliwie bolące piersi, masakra...też tak macie?

reklama
hejka, to nie brzuszki rosna tylko jelitka pracuja i sie powiekszaja no i miednica, brzuszki to tak gdzies w 4, 5 m-cu :) no i czekaja sensacje typu wzdecia czy zaparcia ;) ale sa na to sposoby.

A mi sie cos kleci, ze chyba przeskocze do lutego, to ci niespodzianka ;D U Was jest milutko. Wszystko sie wyjasni po wizycie u lekarza.

Do góry