reklama
szmiks
Zaciekawiona BB
ja ci dam fintana ;D, ostatnio spodobalo mi sie imie sara, bo jest krotkie i kazdy potrafii je wymowic, bo z moim imieniem - agnieszka - irlandczycy maja duzo problemow - nie wspomne juz o nazwisku, hehehee :laugh:
lenka wyglada fajowo,
pozdrawiam
lenka wyglada fajowo,
pozdrawiam
szmiks to juz masz wybrane imiona dla chlopca Fintan i dla dziewczynki Sara a Sara to rzeczywiscie sliczne imie ja mam uczennice ale pisze sie Sarah jest bardzo fajna i madra a jakie tam w Irlandii sa jeszcze popularne imiona?
Elżbietka
mother of two sons&angel
dziewczyny - dobra wiadomosc! pojawily sie LUTÓWKI 2007. nasz dział nie jest juz ostatni!!!!!!!!!
jednak ten czas leci
jednak ten czas leci
Cześć dziwczyny! Właśnie natknęlam się na forum stycznióweczek i chyba najbardziej tu pasuje. Mam termin na 6 stycznia. Fajnie, że będę mogła wymienić z Wami uwagi i mam nadzieję uzyskać mnóstwo uspakajajacych odpowiedzi na coraz więcej pojawiających się pytań i wątpliwości! Moja dzidzia rozwija się prawidłowo ale chyba będzie wielka tak jak zaczyna się robic mój brzuch. Czy Wam tez juz rosna brzuchy??
Elżbietka
mother of two sons&angel
Kozulka, witam . super ze nas znalazlas
co do brzucha to mój wczoraj wieczorem zrobil sie wielki,a le to chyba raczej wina wzdęć :
co do brzucha to mój wczoraj wieczorem zrobil sie wielki,a le to chyba raczej wina wzdęć :
Cześć! Dzieki za miłe przyjęcie! Niestety nie będę mogła na bieżaco z Wami porozmawiać bo musze wyszukiwac sytuacji w pracy tak, zeby nikt nie podejrzewał, ze a: nie pracuje tylko plotkuje, b: że jestem w ciązy . W nowej pracy jestem akurat tyle ile trwa moja nowa praca. Wcześniej staraliśmy sie o dzidziusia i nic a potem trafiła sie okazja lepszej pracy i z nij skorzystałam (oczywiście tutaj przestaliśy sie starać) no i od razu trafiony! czekam na odpowiednia chwilę żeby sie pochwalić nowiną... a z tym brzuchem to poważnie. NIe jestem najszczuplejsza ale do grubych też nie należe i powaga już kilka osób sie mnie pytało czy w ciązy nie jestem bo mam taki brzuch! Może to bliźniaki... Ale i tak na przedzie są straszliwie bolące piersi, masakra...też tak macie?
reklama
hejka, to nie brzuszki rosna tylko jelitka pracuja i sie powiekszaja no i miednica, brzuszki to tak gdzies w 4, 5 m-cu no i czekaja sensacje typu wzdecia czy zaparcia ale sa na to sposoby.
A mi sie cos kleci, ze chyba przeskocze do lutego, to ci niespodzianka ;D U Was jest milutko. Wszystko sie wyjasni po wizycie u lekarza.
A mi sie cos kleci, ze chyba przeskocze do lutego, to ci niespodzianka ;D U Was jest milutko. Wszystko sie wyjasni po wizycie u lekarza.
Podziel się: