reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

Witaj kozulka :)
Bardzo się cieszę, ze jest nas coraz wiecej :) Napisz o sobie coś więcej :)
C do brzuszków, to ja tez sie ostatnio spotkałam z czymś takim. :) Siedziałam w kolejce do kosmetyczki i jedna z młodziutkich praktykantek zagaiła mnie czy ja przypadkiem nie jestem w ciąży :) Usmiałam sie jak nie wiem co :) Brzuch jak brzuch, mój nigdy nie był idealny ale akurat byłam po sporym obiedzie wzmocnionym prawie kilogramem truskawek :) Tak czy inaczej korzyść byyła z tego jedna: dowiedziałam się, że nam, cieżarówkom dużo szybciej rosną włosy i paznokcie :) akże to dobry okres na zapuszczanie :)

reklama
No to krótko o sobie. Jestem 30 letnia (o luudzie) kobietą :), o dzidzie staralismy sie kilka miesięcy ale bez rezultatu (chyba za bardzo chciałam), zmieniłam pracę - chciałam robić karierę i na chwile odpocząć od prób no i czeka mnie wielka przeprawa - rozmowa z szefami!bo sie nam udało :). Jestem prawie 6 lat po ślubie, nadal bardzo szczęśliwa a juz teraz baaardzo baaardzo. Mam już 2 zdjęcia fasolki, ostatnio robiłam 30 maja i wtedy miała już 12 mm. Wielkolud! No dość nudzenia. Pewnie będziemy miały okazję jeszcze się bliżej poznać :) A wogóle to mam pytanie, jak myślicie czy można ćwiczyć na steperze w ciazy?

Załączniki

• 524157.png
    524157.png
    2,4 KB · Wyświetleń: 90
wiesz kozulka, ja bym raczej poszła na spacer, ale słyszłam, że jeśli uprawiało się sport wcześniej to można to robić nadal, bo organizm jest do tego przyzwyczajony, ważne zeby zachować umiar.

ja bym sobie raczej dała spokój ze steperem, w końcu to poniekąd podskoki, których lepiej unikać w naszym stanie

Witam wszystkie Stycznióweczki i nie tylko :).
Bardzo fajne forum i bardzo żałuję, że dopiero dzisiaj je znalazłam. Napiszę może troszkę o sobie. Mam na imię Marta, mam 28 lat. Jestem mężatką od prawie roku (w niedziele za tydzień będzie rok). Od samego początku staraliśmy się z mężem o dzidziusia ale niestety los i okoliczności nam nie sprzyjały. Już miałam się poddać zabiegowi sprawdzenia drożności jajowodów a tu niespodzianka. Okazało się, że fasolka jest już we mnie i ma się bardzo dobrze. Obecnie jestm w 8 tygodniu a nasz bobasek ma już 11 mm (normalnie koszykarz lub koszykarka nam rośnie ;).
Wystarczy o mnie bo Was zanudzę. Pozdrawiam Wszystkie przyszłe mamusie i trzymajmy się razem.
Od kiedy znalazłam tą stronę jakoś lżej mi na sercu, że można sobie porozmawiać i się poradzić doświadczonych mam lub Was drogie koleżanki.
Pozdrawiam

Cześć przyszłe mamusie! Dzisiaj na chwilkę wskakuje na forum i to z rana (nie ma jeszcze szefostwa :)) W końcu wyszło słoneczko i może w końcu ucieknie ode mnie uczucie wiecznego zimna. Cały czas się trzęse z zimna i jak na razie nic się nie porawia. Macie może takie miłe przezycia? Po ostatniej wizycie u gin kazał zrobić mi badania na tarczycę ale mam nadzieję, że to nie z tego powodu tylko dlatego, że Polska jest wyjątkowo tropikalnym krajem i ma mnóstwo słonecznych dni w roku :) Życzę wszystkim mamusiom - MIŁEGO I WPANIAŁEGO DNIA! (szczególnie wieczorem i przez następny miesiąc kiedy nasze drugie połowy będą oglądać 22 chłopów goniących za kawałkiem mokrej skóry!!)

Kozulka nic się nie przejmuj ja też się tak trzęsę cały czas. Na zewnątrz ciepło, a ja popylam w sweterku i kurtce :D
pozdrawiam

reklama
a w Irlandii upaly jak nigdy :), jeden klient powiedział ze jak tak dalej będzie to ludzie beda umierac :D co do brzucha, to jak sie najem to wtedy go widać - hehe, a jem coraz więcej i jak nie zjem e porę to dopada mnie wielki glodek - jak w reklamie danona - hehe,
pozdrawiam

Do góry