reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

eh i zostalam sama...Wojtek pojechal juz dzisiaj do Kiel...a mi tak jakos smutno:(

reklama
Marthusiu no nie tak calkiem sama , jestes ze swoja kruszynką , a tak wogole to jak sie czujesz i radzisz sobie w nowej sytuacji???

no calkeim sama to nie:) mam maluszka i bb ;D a ogolnie jest dobrze. pare dni temu mala dolinka mnie dopadla, ze znowu wszedzie mnie pelno, we wszystko sie angazuje itp. a nie wiadomo jak sie skonczy...ale staram sie byc dobrej mysli:)

tak trzymaj , musisz byc silna i przedewszystkim nastawiona optymistycznie , wiem , ze malenstwo dodalo ci skrzydel i nowej energi , ale wiedzac co moze byc musisz 200 razy bardziej dbac o siebie , zadnych nauk do nocy , chociaz wiem ze sesja sie zbliza .....
Marthusiu naprawde dbaj o siebie i o dziecko , wierze ze juz niedlugo bedziecie sie ciesyc malenstwem , a masz jakies przeczucia co do plci ;)

przeczuc jak na razie brak:) moze za wczesnie jeszcze. sesja juz w trakcie, ale staram sie oszczedzac, wazne, zeby zaliczyc wszystko, juz mi az tak bardzo na ocenach nie zalezy. maluszek wazniejszy:)

a Ty jak sie czujesz?

masz racje maluszek wazniejszy , ja czuje sie bardzo dobrze , zadnych dolegliwosci oprocz bolacych plecow wieczorami i skopanego brzucha od mojej baletnicy , jeszcze pracuje ale tylko do 30 czerwca

chcialam cie zapytac jak to bedzie jak urodzisz???? bedzie to w polowie semestru , wiec co z zajeciami ??? maluszek napewno bedzie absorbujacy?!!!
;D

wiesz, sama jeszcze o tym nie myslalam. ale bardzo mozliwe, ze wezme dziekanke, ze wzgledu na maluszka i na nasz wyjazd. Wojtek podpisal kontrakt i przez rok na pewno bedzie w Kiel. chociaz myslalam tez o tym, zeby wrocic i dokonczyc ten rok tutaj, miec juz licencjata.tylko bylabym zdana na siebie, rodzice w Hamburgu, Wojtek w Kiel. ciezka decyzja., ale raczej zdecyduje sie na urlopik.ale mysle, ze dopiero od stycznia, jak juz maluszek sie urodzi, zeby spedzic z nim ten [pierwszyrok, a w pazdzierniku wroce do Poznaniai choc jeden semestr zalicze z 3 roku:)

uwazam , ze powinnas wziasc dziekanke , ale to tylko moja opinia i nie kazdy moze sie z tym zgodzic , dla dziecka ten pierwszy rok jest bardzo wazny, mam nadzieje, ze tylko bedzie ci sie chcialo wrocic do szkoly po tym czasie ...jeszcze raz uwazaj na siebie i traktuj sie z podwojna ulgą
Marthusiu z calego serca zycze powodzenia

dziekuje bardzo:)

jeszcze troszke czasu mam, zeby to przemyslec, ale tez wydaje mi sie, ze to najlepsze rozwiazanie i Wojtek tez jest podobnego zdania:)a ja sama chcialabym jak najwiecej czasu spedzic z naszym maluszkiem, patrzec na pierwszy usmiech, pierwsze zabki, pierwsze kroki:)po prostu byc z nim jak najdluzej.

reklama
Do góry