reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

Nie wiem czy to tutaj czy nie ale napisze pare slow o sobie..Wiec pochodze z tego samego miasta co Mihir, tzn z Konina, ale pomieszkuje w Poznaniu (obowiazki). Meza jeszcze nie mam, ale jestem zareczona. Tatusia kruszynki poznalam jakies 8 lat temu, a od 6 lat jestesmy razem.
Zaczelo sie w podstawowce :p Jestesmy rownolatkami, chociaz D. jest z marca, a ja z listopada.
Jestesmy raczej, a nawet nie raczej, ale jestesmy bardzo mlodzi:p mamy po 20 lat ( ja nawet nie skonczylam), oboje studiujemy.
Decyzja o dziecku byla przemyslana, nie jest 'wpadka'. Postanowilismy dogonic marzenia :)
Rodzice nic jeszcze nie wiedza..i nie dowiedza sie na poczatku. Pracujemy oboje, wiec nie mamy problemow finansowych, a wiec...pozostaje tylko sie cieszyc :)
Pozdrawiam was bardzo serdecznie :)

reklama
Bardzo dojrzałe podejście, dlatego uważam, że Wasza decyzja jest trafna. Dziecko będzie z Wami szczęśliwe. A co do wieku to bardzo dobry czas na decyzję o dziecku, jesteście młodzi, pełni życia i na pewno wszystko Wam się świetnie ułoży, czego z całego serca Wam życzę.
Marthusia aż miło, łóżeczko już się grzeje :D

witamy w Poznaniu ;D ja tez z Poznania, wiec jestesmy juz dwie:)

dogonic marzenia...slicznie to zabrzmialo:)

a to, ze jestescie mlodzi (my z reszta tez) to przeciez nie ma wplywu na nic. najwazniejsze, ze sie kochacie i ze Wasz maluszek jest wyczekiwany:)

Witam wszystkie przyszle mamy :)
Po 3 miesiacach udalo mi sie zajsc w ciaze i w styczniu zostaniemy z mezem rodzicami.
Mam w chwili obecnej 30 lat i chyba wreszcie dojrzelismy do macierzynstwa i sytuacja finansowa nam na to pozwala
Pozdrawiam :)

najwazniejsze, zeby decyja byla przemyslana:) wtedy nie bedziecie robili sobie wyrzutow, zenie zapewnicie dziecku jak najlepszych warunkow.
a poza tym to gratuluje serdecznie tez tutaj:)

i to jest właśnie piękne, że jednak jest tyle osób które umieją podjąć dojrzałą decyzję o Macie(tacie)rzyństwie...

reklama
właśnie oglądam na 2 program 'pytanie na sniadanie' i tam wlasnie jest o tacierzynstwie.
Dziwne to nasze spoleczenstwo ale ja chyba nie mialabym nic przeciwko gdybym nie musiala juz teraz pracowac.

Do góry