reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

reklama
Elzbietko kim jestes jesli mozna wiedziec?
Masz racje z ta sluzba zdrowia. Szczegolnie ostatnio..poza tym lepiej nie narazac malenstwa..Kiedy masz wizyte u gina? Jutro juz?:) jakby co to trzymamy kciuki:)

;D Elzbietko to pogratuluje ci jeszcze tutaj ;D i ty tez dbaj o siebie bardzo , zasluzylas na cieszenie sie tym malenstwem w spokoju ;D

Elżbietko!

Wielkie Gratulacje

nie bylo mnie wczoraj na forum, wchodze a tu taka nowina!!!!!!!!!!!!strasznie sie ciesze Kochana!!!!!!!1

Siedze sobie i przegladam BB a tu patrze i sie poryczalam ze szczescia

ELZBIETKO GRATULACJE TAKIE WIELKIE ZE HO HO

BARDZO SIE CIESZE !!!! NOO I POGRATULUJ MEZUSIOWI !!!!!!!

WSZYSTKIM WAM STYCZNiOWECZKA GRATULUJE !!

mam pytanie do Styczniowek:)Jestesmy na starcie tak naprawde, ale macie moze juz jakies ciuchy ciazowe ?
Jestem ciekawa kiedy u nas wywali brzuszki. Mi sie wydaje ze mi wczesnie, bo juz widze jakas 'spuchlizne' ;) U mnie w rodzinie zreszta kobiety mialy widoczne bardzo brzuszki juz w 10 tygodniu...
I drugie pytanie..jak liczycie tygodnie?Czy liczycie ze skoro np ja jestem 5 tydzien i 5 dzien (suwaczek sie spoznia o jeden dzien ) to mam liczyc ze to moj 6 tydzien i razem z nadejsciem suwaczkowego 6 zaczne siodmy? Czy moze tak normalnie?

Ja licze tak, ze jak skonczylam 6 tydzien to zaczynam 7 tydzien. Ale jak bylam u lekarza, to mi powiedziala, ze jestem teraz w 6 tygodniu. Z tym ze mi sie to nie zgadza, bo tak naprawde mam skonczony 6 tydzien i 3 dni, wiec wg mnie to juz siodmy....

Ja zaraz bede w suwaczkowym 6 wiec tez bede liczyc ze to mi juz gna 7 tydzien..Bo generalnie jakby nie bylo...to wszedzie licza tzw tydzien zerowy.W tym tygodniu ma sie @...a pozniej licza normalnie wiec tak naprawde bedac w tym 6 jestesmy w siodmym..Zamotalam:) Ale dziekuje hanwit:) i Pozdrawiam

Musze się zebrac i napisac coś o sobie, przyzywajona jestem ze wszystko o mnie wiadomo w wątku gdzie dłuuugo pisalam. na razie ciągle jestem oszołomiona i żyje w innym świecie :)

reklama
Do góry