reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może są jakieś mamy z okolic Trzebnicy, Brzegu Dolnego, Wołowa ?????

Nataniel po basenie zachwycony, przez całą drogę mówił jak było fajnie :-) Oczywiście usnął zanim dotarłam do domu, a ja też już padam na twarz gdyby nie lekarz to bym się położyła a tak nie ma nawet po co ;-) zastanawiam się nad tym karnetem cały czas :-)

reklama
hej hej

No to fajnie że mu się spodobało :-):-):-) w takim razie mam nadzieję że będziemy się spotykały co pon na basenie :-):-)

A z tym karnetem to nie wiem czy to się opłaca. Wstęp 4 razy w miesiącu to koszt 44 zł jak kupisz karnet za 100 zł ważny on jest 2 miesiące i musisz na nim wykorzystać 125 zł więc trzeba by było chodzić częściej niż 4 razy w miesiącu.

Moja miała wczoraj lekko powiększony węzeł potyliczny chyba od basenu bo dziś już wszystko oki :-D:-D, albo jej 5 już się wyżynają

możliwe że to żabki, u nas na szczęście przeszły bez większego halo ;-)

a co do karnetu to pomyślałam w ten sposób że może warto przychodzić np. na 1,5 h i tak z karnetem przynajmniej zwróciłby się koszt przesiadywania w szatni ;-)

tak ogólnie to też myślę że to świetny sposób na drzemkę, bo Natan już nie chce spać w dzień a wczoraj po basenie lulał jak mała dzidzia ;-)

a ty możesz tylko w poniedziałki? bo ja się zastanawiam czy nie chodzić we wtorki na wcześniejsza godzinę, tak by miał więcej dni w tygodniu jakieś zajęcie ;-) w poniedziałek i środę Nutki, w środę ma jeszcze gimnastykę na 15, a we wtorki miałby basen może udałoby się przed drzemką Nataszki? Co o tym myślisz?

wiesz co nie bardzo mogę przed drzemką bo ona idzie spać już o 10.30-11 czasami o 11.30 i zaraz po basenie by mi zasnęła w aucie, a ona jest taka, że już jak zaśnie nie mogę jej ruszyć, a teraz trochę zimno już na to aby ona mogła te 2 godz spać w samochodzie
byśmy chyba musiały się na 8.30 umawiać na basen :-):-):-) ciężka sprawa :-D:-D:-D

a chodzę w poniedziałki bo jest najmniej ludzi później jest dużo grup szkolnych i jest tak głośno że szooook

no tak, myślę że nawet o tej ósmej to by poszła spać po takim basenie ;-) mój Nataniel usnął jeszcze w wózku, zawsze w takiej chwili przypominam sobie że jak był malutki (noworodek wręcz) to zawsze spał w wózku nawet przy mrozie -16 stopni i był zdrowy jak ryba, a teraz już przy +5 mam wahania ;-) w każdym razie w następny poniedziałek już powinnam się wyrobić wcześniej, będę przygotowana :-) jeszcze muszę tylko poszukać tych nieszczęsnych klapków :baffled: bo jak są szkoły to sama bym nie chciała w takim tłoku .... a Nataniel do tej pory wspomina i pokazuje jak zmarzł w dużym basenie (trzęsie się ;-)) i że tam był most nad wodą itd :-D ... już teraz widzę że to był świetny pomysł na prezent urodzinowy :-)

fajnie że Natanielowi się podobało i fajnie że będziemy miały kompanów do kąpieli :-D:-D:-D:-D

dlatego ja zawsze najpierw chodzę do tego większego basenu a później idę do brodzika aby się wygrzać, a wiesz co tak przemyślałam ten karnet i te półtorej godziny to dla nas za długo chyba będzie mała mi tyle nie wytrzyma

wiesz ta 8 to bardziej mi nie pasi bo ja o 8 to wpół żywa jeszcze jestem a jak przyjdą mrozy to nie będzie tak fajnie wychodzić z domu o tej porze :-D:-D:-D

ja tym bardziej na 8 się nie wyrobię ;-) chodziło mi tylko o to że pewnie nawet tak z rana by dzieci posnęły po basenie ;-)

ja karnet sobie jednak przemyślę, bo jednak można pójść więcej niż raz w tygodniu i przynajmniej będę już miała bez noszenia pieniędzy ;-)

ano szkoda, a my w sumie też zamiast tutaj to na PW itp. ;-) więc ja się przy okazji pochwalę naszym wczorajszym ubieraniem choinki w której Natan brał czynny udział :-) oto fotki

DSCN1620.jpgDSCN1621.jpgDSCN1622.jpgDSCN1623.jpgDSCN1624.jpgDSCN1631.jpgDSCN1632.jpg

strój "mikołaja" wykonałam na szybkiego ze starej bluzy i waty ;-) a tak wygląda choinka ->

DSCN1633.jpg

Załączniki

• DSCN1620.jpg
    DSCN1620.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCN1621.jpg
    DSCN1621.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCN1622.jpg
    DSCN1622.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 59
  • DSCN1623.jpg
    DSCN1623.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCN1624.jpg
    DSCN1624.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 57
  • DSCN1631.jpg
    DSCN1631.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCN1632.jpg
    DSCN1632.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 59
  • DSCN1633.jpg
    DSCN1633.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Cudny ten Mikołajek:) I jak pięknie choineczkę ubrał:)
Moje tornado to już kilkakrotnie usiłowało choinkę rozebrać, ale na szczęście mu już przeszło:)
Co tam u Was dziewczyny?

Do góry