reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może są jakieś mamy z okolic Trzebnicy, Brzegu Dolnego, Wołowa ?????

Lena pracuje więc nie zagląda zbyt często ;-)

A to mnie zaskoczyłaś tym basenem, szok żeby w takie święto otwierali :no: no tak, ale w dni wolne są dużo większe wpływy więc pewnie dlatego, a może im dali za to jakiś inny dzień wolny ;-)

A my za 2h mamy wizytę u logopedy, kontrola po 3 roku życia ;-) Pewnie dostaniemy zestaw ćwiczeń bo Nataniel nadal nie wymawia k i g chociaż mówi już bardzo ładnie i tworzy rozbudowane zdania, czyli poprawa spora ;-)

reklama
hejo

Kasia no kurdę nie mam żadnego takiego fajnego zdjęcia małej wszystkie są albo stare albo albo jak już ładne to w czapce albo jakiejś chustce albo zamazane muszę się postarać zrobić coś fajnego aparatem, zresztą koleżanka mi wyśle z wczorajszego spotkania to może jakieś będzie choć jedno

Wczoraj pół dnia spędziłyśmy we Wrocku później męczyłam się do 22 aby małą położyć spać za cholerę nie chciała usnąć do tego jeszcze mój K dziś chrapał i wstawał o 4 rano po poprzedniej nieprzespanej nocce także całe szczęście że mała dała mi pospać do 8

Jakoś mam dziś słaby dzień nic mi się nie chce, miałam iść z małą na spacer teraz ale mgła osiada i mży, a dla mnie to już pretekst do siedzenia w domu :eek:

ja przez te 3 lata tak przyzwyczaiłam się do codziennych spacerów że ani mróz ani deszcz nam nie straszne, poza tym jak jeden dzień nie wyjdę na dwór to od razu źle się czuję ;-) na złe samopoczucie i zmęczenie najlepszy orzeźwiający spacer ;-)

hej, a nie wybieracie się może na basen? mam dziś ochotę się wybrać, daj znać czy będziecie też (najlepiej sms, bo teraz raczej już nie będę zaglądać do komputera)

i jak było na basenie ??? byliście ????

Może jutro by nam się udało spotkać ???? mam wolny dzień i tak po drzemce małej bym mogła przyjechać do Trzebnicy :-)

moja mała już śpi ciekawe o której będzie pobudka, dziś wstała o 6.08 :szok:
mam zamiar się dziś wcześniej położyć choć nie wiem czy będzie to wykonalne bo ja zawsze tak mówię a i tak idę spać o 22-23

ja wczoraj poszłam spać dopiero po 01:00, do tej pory jakoś nie bardzo się czuję ale jakoś nie mogłam położyć się spać, a potem jeszcze oglądałam coś w TV ale już nawet nie pamiętam co ... o dziwo i tak czuję się lepiej niż jak idę spać np. o 22 czy 23

chyba ładna pogoda dziś będzie chociaż mgła narazie

reklama
Do góry