reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Może są jakieś mamy z okolic Trzebnicy, Brzegu Dolnego, Wołowa ?????

reklama
hej Lena pewnie że można dołączyć :-):-):-), bardzo się cieszymy że jesteś
widziałam że udzielasz się na innych forach ale jakoś nie pisałam bo ciężko mi było się wbić

o witaj Lena, tak się zastanawiałam kiedy do nas dołączysz wszędobylska kobieto ;-) jak ma się Gaja? bo Nataniel już lepiej, ale smarowanie smalczykiem gęsim widać działa cuda, już się z nim nie rozstajemy ;-)

Kasia nie wysłałam Ci jeszcze zdjęć bo nie mam kiedy usiąść i ich przeglądnąć :-:)-(
dobrze że Nataliel już lepiej czyli co na basen już możecie chodzić ????

jeszcze nie bo dopiero mu zaczyna przechodzić, poza tym po chorobie też muszę odczekać kilka dni żeby się wzmocnił ;-) ale myślę że w przyszłym tygodniu pójdziemy ... jutro wyjeżdżamy i Nataniel już się cieszy ogromnie :-)

no ja zapewne będę jechała na basen ale w pon tak na 14 bo ja właśnie wtedy chodzę jest mało ludzi :-D

przez weekend postaram Ci się jakieś zdjęcia wysłać :-):-)

a kuźwa zapomniałam :-D:-D, ja teraz jak siedzę w domu to nie wiem co i jak jaka data jaki dzień masakra :szok::szok::eek::eek:
choć nie widzę aby było zamknięte ale zaś dużo ludzi będzie

nie no niemożliwe żeby 11 listopada było otwarte, za dużo formalności i kłopotów z tym, bo wymagana jest zgoda każdego pracownika itd. itp. w święta działają tylko stacje benzynowe i małe sklepiki w których siedzą właściciele ;-)

a mu już wróciliśmy od dziadków :-) było super, Nataniel wymęczył psa na amen, na 3 dzień psina miała już dość ;-) poza tym bardzo się cieszył z tortu, dmuchania świeczek i oglądania pociągów, udało się super i dzięki smalczykowi już praktycznie zdrowy jest, tylko pokasłuje jeszcze troszkę więc z basenem poczekamy, udało nam się uzbierać 200 zł więc troszkę tych wypadów do wiosny będzie :-)

reklama
heja :)

Kasia oczywiście nie miałam kiedy zaglądnąć do zdjęć aby jakieś wysłać :-:)-:)-(
Dziś jestem sama to może za chwilkę to zrobię :baffled::baffled:

Wiesz z tym basenem to się nie zgodzę bo był czynny w poniedziałek :-D:-D byli moi znajomi na lekcji pływania dla dzieciaków chyba że ściemniali :szok::szok:

o nie ściemniali to komunikat z fejsa z ich oficjalnej strony
Jutro, 11 listopada Trzebnicki Park Wodny "Zdrój" czynny od 8:00 do 22:00. Serdecznie zapraszamy!

To dobrze że u dziadków było super :-):-):-)

My też przez cały weekend w aucie jak nie u mojego K rodziców to u mojego ojca wczoraj u znajomych i tak ciągle, a dziś byliśmy w decathlonie po buty dla Niuśki takie śniegowce za 49,99 fajne są :-):-)

Jutro chyba też wybędę do Wrocławia na spotkanie z koleżankami z tego forum znaczy z czerwcówkami 2012 :-D:-D

A właśnie Lena gdzie jesteś ??????????????

Ostatnia edycja:
Do góry