reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Może są jakieś mamy z okolic Trzebnicy, Brzegu Dolnego, Wołowa ?????

hej hej dziewczyny

Dawno mnie tu nie było :-:)-(

Jakoś nie miałam kiedy zaglądnąć w święta. Ciągle w rozjazdach

O widzę, że Lena chodzisz na basen?? ale Ty zapewne w innych porach niż my :-(

Ja nie wiem czy pójdę w poniedziałek bo myślę, że będzie więcej ludzi niż zwykle, ale Kasia jak coś to się zdzwonimy ok?? :-)
Kasia dlatego ja nie wykupiłam karnetu

reklama
no widzisz tej jednej rzeczy nie przewidziałam :-(

jutro może być że więcej osób bo pewnie wiele ma jeszcze wolne a i dzieciaki mają przerwę świąteczną jeszcze, ale i tak się zastanawiam bo Natan jeszcze smarka trochę, może faktycznie lepiej w nowym roku już :-)

no ja ze smarkatym dzieciakiem nie chodziłam na basen

a jak tam Wasze sylwestrowe plany ??? wybieracie się gdzieś czy spędzacie go w domu ??

ja siedzę w domu bo mój K pracuje

My idziemy dzisiaj wieczorkiem tzn tak ok 18;)Byliśmy w sobote i było mało ludzi;)A na sylwestra jedziemy 30km od nas na sale;)

my sylwestra w domku jak zawsze :-) jakoś nie przepadam za salowymi potańcówkami, mój M całe szczęście też nie :-) pod tym względem to my jesteśmy idealnie dobrani :-p do ślubu też nie będzie wesela ani nic takiego :-) oczywiście o ile w końcu do niego dojdzie :-)

my basen jednak na po sylwestrze przekładamy, Natan ma chyba nawrót przeziębienia, smarka okropnie a ja go za bardzo nie leczę bo w końcu to tylko katar ;-) kurczę ale ostatni raz wzięłam karnet, teraz będziemy musieli nadrabiać przez cały styczeń, 2 razy w tygodniu będziemy chodzić chyba ...

my sylwestra w domku jak zawsze :-) jakoś nie przepadam za salowymi potańcówkami, mój M całe szczęście też nie :-) pod tym względem to my jesteśmy idealnie dobrani :-p do ślubu też nie będzie wesela ani nic takiego :-) oczywiście o ile w końcu do niego dojdzie :-)

my basen jednak na po sylwestrze przekładamy, Natan ma chyba nawrót przeziębienia, smarka okropnie a ja go za bardzo nie leczę bo w końcu to tylko katar ;-) kurczę ale ostatni raz wzięłam karnet, teraz będziemy musieli nadrabiać przez cały styczeń, 2 razy w tygodniu będziemy chodzić chyba ...
JA miałam na karnecie 320zł z czego 150 dałam dzieciakom ze świetlicy bo szkods było zeby przepadł!

ja kupiłam za 100 zł na dwa miesiące, i teraz myślę tak że albo przedłużę o 50 zł i nadrobię w lutym, a z drugiej strony jak w lutym zacznie chorować to jeszcze więcej przepadnie :-( ostatni raz karnet kupiłam !!!

musimy się kiedyś wszystkie na tym basenie spotkać :-):-), choc nie wiem czy nie zacznę jeździć jednak do Brzegu bo mojej kuzynki syn właśnie załapał jakieś świństwo na basenie

reklama
a nie wiem jakaś bakteria i siusiak go swędział i piekł ale najprawdopodobniej to od jacuzzi bo ponoć nie powinno się tam chodzić jakuzzi to jedna wielka wylęgarnia bakterii, byłam tam raz z mała to myślałam że z chloru się nie zmyję

Do góry