reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Może są jakieś mamy z okolic Trzebnicy, Brzegu Dolnego, Wołowa ?????

reklama
Pierwszy tymestr mnie wykańczał. Na wszystko sił brakowało... Jeden plus, że schudłam 8 kg:)
Teraz już jest dużo lepiej. Mikołaj jest największym łobuzem na świecie, ale jakoś dajemy radę:) Maleństwo rośnie jeszcze nie wiemy czy to chłopczyk czy dziewczynka... Ale może dowiemy się 27 grudnia:) A poza tym to wszystko po staremu:)

oooo hej Paulinka :-):-):-) wreszcie się odezwałaś :-D:-D, w sumie dobrze że schudłaś bo zapewne na sam koniec przybierzesz na wadze także wyrówna Ci się :-):-), jeszcze troszkę i połowa już zleci

Kasia ale fajoska choinka u Was, a Nataniel zapewne szczęśliwy !!!!

U nas nie będzie choinki w tym roki bo nie mam nawet jej gdzie postawić a zresztą święta mamy poza domem

no ja u siebie też nie mam miejsca bo mamy jedne pokój, a choinka jest na dole u teściów :-) w sumie to jest cis, ale sama muszę przyznać że bardzo fajnie wygląda w tym roku i nawet ładny ten cis się trafił (prosto z ogródka) ;-)

mam zamiar wybrać się na basen jeszcze przed świętami czyli w poniedziałek, bo jutro na pewno też nie będę, Nataniel nadal kaszle i smarka nie wiem czemu mu nie przechodzi a ja się nabawiłam zatok znowu i zapalenia pęcherza :-(

w domu zimno bo dziadek się obraził i nie pali w piecu :shocked2:, napalił teraz około 10 ale chyba samymi kartonami, teraz tez widzę że grzejniki lekko ciepłe ale chyba za mało .... nie da rady się dogadać z tym moim teściem, jak było ciepło to palił cały czas, a jak teraz zimno to nie pali :-(

reklama
Do góry