reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

moze galeria brzuszkow ??

DSC00058.jpg

reklama
Dajesz odpowiedz na temat- na dole masz zaawansowana edycja-pozniej dajesz zarzadzaj zalacznikami-wyswietli sie tabela i dajesz dodaj plik(poczekaj az sie wgra) pozniej przeciagnij do zalaczniki i daj insert inline (na dole bedzie pisac) Mam nadzieje,ze jakos pomogłam :p

Udało się :-) Dzieki bardzo

kurde wielki brzuchol nie?

a to mój:) pieszczoszka dopiero zauważyłam, że równo suwaczek mamy:) ja robię sobie fotke co dwa tyg i dziś rano akurat robiłam
rosne i rosne ehhh...;)
P011211_12.20.jpg

reklama
Sliczne macie te brzuszki! Ja swojego dluuuugo nie pokaze... On teraz olbrzymi, jak i 4 miesiace wczesniej, ale faktem jest, ze byl bardziej schowany, a teraz stale wypiety i wciagnac nie ma szans.

Do góry