reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Może coś o nas????

Rybka, źle nie jest. My też w 2 pokoikach i też w 4 (2+2). tylko, że jeszcze do grudnia mieszkalismy w kawalerce z syniem. też było ciasno, ale przynajmniej bez rodziców czy teściów ;)

reklama
Karola ma racje - ciasne ale własne :) My od marca szczęśliwie sobie mieszkamy w 3 pokoikachn (2 są bardzo niewielkie ale nie szkodzi :)) - my to znaczy: Tygrys, ja i Fasolka i kot Filemon :)

Misia_q zobaczysz jak jest super jak już będziecie w swoich czterech ścianach :) nie szkodzi, ze kartony walają sie jeszcze przez 2 miesiace ;) ale co za szczęście :) NARESZCIE U SIEBIE :)

Antares, kartony walają się czasem dłużej, nie mówiąc już o różnych niedokończonych drobiazgach - listewka, gwoździk itp. Ale zawsze to swoje brudy.

Ja mam 20 lat od razu jak skonczyłam szkołe , w tym roku miała m mature plany na studia ,a Tu taka Niespodzianka:-) Będę miała Dzidziusia:-)

najważniejsze że pragniesz tego dziecka i kochasz swego przyszłego męża :) najważniejsze to mieć wiarę że wszystko będzie dobrze :),
napisz gdzie będziesz studiować?

reklama
Niewazne co mowia kolezanki, to jest Twoje zycie i tylko pogratulowac, ze wszystko Ci sie tak super uklada. Oby tak dalej.

Do góry