reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Może coś o nas????

:)
misia_q pomysł superowy!Czekam na rozwój stronki.
ida7 witaj.To Ci dzidzia niespodziankę zrobiła!Fajnie!Samopoczucie pewnie niedługo sie poprawi.Trzymaj się ciepło!

reklama
No to teraz troszkę o mnie!!
Mam na imię Karolina i 25 lat ukończone 13 lipca, rok temu obroniłam się na Politologii UG wiec jestem już po studiach, mój mężuś ma 27 lat mieszkamy sobie w Gdańsku
we własnym 3 pokojowym mieszkanku! Pomagam mężowi w firmie którą prowadzą moi teściowie - branża motoryzacyjna, kiedyś byłam noga z tego tematu ale po 2 latach wiem tyle co nie jeden facet  ;D  ;D
Małżeństwem jesteśmy od prawie 2 lat - 23 sierpnia nasza druga rocznica  ;D znamy się od 9 lat a nasza znajomość to istne love story  ;D
Jeśli chodzi o naszą fasolkę to jak tylko podjęliśmy decyzję o tym by zacząć starania nie minęły 2 miesiące i w maju już była w moim brzusiu!!!
To chyba na razie tyle!!!
Pozdrawiam wszystkie koleżanki

A to nasza jeszcze dwójka na nartkach w Austrii w marcu tego roku!!! Po tym wyjeździe padła decyzja że chcemy dzidzię;)
dsc017625pw.jpg

Dzięki Misia tylko smutno mi teraz bo wiem że w tym roku nie pojade na nartki a mój kochany już szykuje sie na męski grudniowy wyjazd z moim wujkiem zapaleńcem narciarskim ale co tam w grudniu już bede czuła dzidzię wiec nie bede sama!!! :D

Karolla super foteczka. Może przekonasz mężusia i zostanie z wami, to nie bedzie ci tak przykro. W końcu to tez jego dzidzia, więc niech on też poczuje jakieś niewygody z tym zwiazanie A co!!

:)
karolla fotka super!My teżmusieliśmy zrezygnować z zimowego urlopiku w górach,choć mąż czasem straszy,że i tak pojedzie. ;) Do pionu stawia go moje straszenie,że wykombinuję coś w rodzaju sztucznego ciążowego brzuszka i będzie musiał z nim paradować przynajmniej pół dnia.a niech chłop rozumie przynajmniej część moich potrzeb , no nie?  :D
Może słyszałyście,czy coś w rodzaju można skądś wykombinować  :D ?

KAROLA POWIEM CI ŻE DLA MNIE MOZE SOBIE JECHAC JA BEDE W TYM CZASIE PEWNIE W SZALE ZAKUPÓW ALE SZCZERZE TO WIEM ZE GDYBY MIAŁ
RZECZYWIEŚCIE JECHAĆ A JA BYM POPROSIŁA O TO BY ZOSTAŁ TO BY SIE NAWET CHWILI NIE ZASTANAWIAŁ I ZOSTANIE ZE MNĄ
Z DRUGIEJ STRONY WIEM JAK UWIELBIA NARTKI A JA SOBIE PORADZE PRZEZ 7 DNI SAMA :) TAKZE SIE NIE PRZEJMUJE

reklama
Do góry