reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Może coś o nas????

No to jeszcze się pochwalę moją rodzinką

To mój starszy synio ze swoją ulbioną maskotką - Simbą

A to ja z syniem i przyjaciólmi w zeszłym roku w Bieszczadach

No i ja z moim kochaniem

Zdjęcia usunęłam - z wiadomych przyczyn.

reklama
karola7 super zdjatka, fajna rodzinke tworzycie, a wkrotce bedzie jeszcze fajniejsza ;) az nie chce sie wierzyc ze z takiego malenstwa jak my sobie teraz ogladamy na naszych usg, po pieciu latach wyrasta taki powazny mezczyzna :).
ziolko, nie ma wyjscia, po prostu musi byc ok :)
Pozdrawiam

No to ja mam tutaj małe wspomnienie - tuż po koncercie, który odbył sie w Teatrze na Woli - ostatni taniec w tym sezonie (dla mnie również w następnym ;) ) ale za to zatańczony już z Bejbisiem :) OLE!

Ja sobie stoję w pierwszym rzędzie, koło Koleżanek w czerwonych koralach :) rany jaki make up ;)

Antares77 zdjęcia super a jaką masz wyprostowaną postawę ja muszę się pilnować bo od tego biurka to mi niedługo garb urośnie ;D

Karola7 zdjęcia super, i twój syncio jaki słodziutki malec :D z misiaczkiem ; :D super.

Intensywnie jeden rok :) Polecam - naparwdę mozna się odpręzyć no i nawet czasami nieźle zmęczyć ;) Teraz przerwa a potem WIELKI POWRÓT ;) hi, hi, hi :)

To musi byc super sprawa, tez kiedys chcialam ale nie wyszlo :(, dorobilam sie tylko zdjecia w stroju flamenco a wlasciwie sevillany i to by bylo na tyle :). Pozniej flamenco pomoze Ci z pewnoscia wrocic szybciutko do formy.

hi, hi taki mam apetyt, ze obawiam sie, ze dopiero flamenco + intensywny aerobic mi pomoga ;) Ale - serio - jak już sie zacznie tańczyć to nie mozna przestać :)

reklama
Do góry