reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może coś o nas????

reklama
mi do głowy przychdza różne rzeczy.Mysle sobie, że nawet jeżei ma L4 (czyli jak kiedyś napisała, nie ma kompa w domu) to chyba mają tam kafejki internetowe... mogłaby sie odezwać..zwałszcza, ze logowania są... ech....żeby nam dala znac jak najszybciej, że wszystko jest w porzadku.

Uwaga forumowiczki z Łodzi i okolic!
Poznajmy się! Zapraszamy na mini - zlot!
Organizujemy spotkanie Fanek Babyboom w Łodzi. Spotkanie rozpocznie się 0 11:00 dnia 2go września (sobota). Ustalone są dwa miejsca: W przypadku ładnej pogody - Park Poniatowskiego (ten u zbiegu al. Mickiewicza i ul. Żeromskiego) w alei głównej na środku przy okrągłym klombie. W przypadku pogody niesprzyjającej - Manufaktura przy sali zabaw dla dzieci. Ostateczne miejsce ustalimy w sobotę przed spotkaniem na wątku "Mamusie z Łodzi" w dziale " To my:-)". Podaję link: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/board,32.0.html
Na wątku będziemy przed spotkaniem około godziny 9tej i wtedy ustalimy na bierząco. Chętne mamusie i przyszłe mamusie zapraszam już teraz na wątek. Zgłaszajcie się a będziemy wiedziały ile nas będzie. W razie pytań piszcie na wątku, do mnie na PW lub na gg - numer w podpisie.
Pozdrawiamy!
P.S. Wybaczcie, ze tak nie na temat ale nowym wątkiem nie chcemy działu zaśmiecać! ;D

Może coś o mnie???
Jestem kasia mam 21lat pochodze z okolic wrocławia ale wyemigrowaliśmy jak wielu innych polaków do Londynu:tak:
Jest nam tu dobrze a w sumie nawet lepiej niż w PL tam utrzymywali nam moi rodzice bo na nic nie było nas stac a tu utrzymujemy sie prawie sami bo nadal mieszkamy z rodzicami ale mam nadzieje ze to kwestia czasu :tak:

Siedzimy z córą w domciu na razie nie rozglądam sie za pracą
od początku ciąży siedze na marcówkach ale postanowiłam i do WAs zajrzec;-)

reklama
Witam wszystkie mamy!!!!!
Mam na imię Wioleta.Mam prawie 22 lata i już dziś rocznego bobaska.Jestem studentka 2 roku Filologii Germańskiej.Miałam męża tylko kilka miesięcy bo zwiał z inną,ale naszczęście pomagają mi rodzice. i naszczęście wzięłam tylko ślub cywilny !!! Ale mimo moich przejść w tak młodym wieku jestem najszczęśliwszą mama małego Ianka:-D

Do góry