reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Może coś o nas????

Wybieram sie na Zarzadzanie Marketing specjalność :Zarządzanie administarcją publiczną moje marzenie to dostac się do policji i wybrałam studia związane z administarcją. Ja też się nie przejmuje opiniami koleżanek bardzo się ciesze że tak zycie się ułożyło najwazniejsze żę Chcemy Dzidzi i jesteśmy Szczęśliwi

reklama
Szczęściara dużo szczęścia i wszystkiego dobrego_Oj poszalejesz teraz :studia,dzidzia,weselicho!! Trzymaj się ciepło!!

Udało nam się z mężem jak tako dopieścić stronkę poświęconą naszemu Maleństwu. Za jakiś czas stopniowo będą się na niej pojawiać nowe zdjęcia, newsy i ulepszenia.
zapraszam do obejrzenia :)
NASZA STRONA

misiaq właśnie bylam na waszej stronce - cudeńko. tylko chyba Ci się suwaczki nie zgadzają z tymi co masz tutaj. To jak to z wami jest? A łączna na discovery - super, tego jeszcze nie znalazłam.
Czekam na dalsze postępny na stronce

misia_q piekna macie te stronke, z niecierpliwoscia czekam na nowinki, a link discovery rzeczywiscie jest swietny. Super, trzymam kciuki, zeby Wam sie stronka szybko rozwijala.

reklama
witam serdecznie.
ja w styczniu 2006 skończę 30 lat, od razu bez problemu zostałam zafasolkowana stało to się pod koniec maja 2005.
Obecnie piszę pracę mgr i w nastepnym roku będę się bronić, studiuję socjologię na UW.
Wiadomość o dzidzi bardz mnie zaskoczyła , ponieważ sie zabezpieczaliśmy i tak naprawdę chcieliśmy poczekąć jeszcze roczek.Ale mimo wszystko bardzo się cieszę, chociaż nie najlepiej znoszę ciążę.
Pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki :laugh:

Do góry