reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Może coś o nas????

reklama
:)
No tak.Nasnułam sie opowieści o sobie  ;) a nie napisałam skąd jestem    :laugh:
Mieszkam w niedużym miasteczku -  w Gostyninie.(jakby ktoś szukał w połowie drogi między Płockiem a Kutnem)
Wróciłam do niego po studiach , choć początkowo planowałam zostać w Łodzi.Ale tu mam lasy , jeziora,super okolicę,troche wolniejsze tempo zycia
i to lubię.  :)

Ziółko fajnie Ci, ja z dziada pradziada Warszawianka, ale gdyby nadarzyła się okazja wynieść gdzieś na łono natury oczywiście mając blisko pracę to nie zastanawiałabym się nawet 5 minut. Ostatnio złapałam się, że dni uciekają mi jak z bicza trzasnął i nawet nie zauważam kiedy drzewa wypuszczają pąki czy się zielenią albo kwitną - ten natłok, zgiełk coś niesamowitego człowiek czeka, żeby tylko uciec gdzieś do parku i troszeczkę złapać powietrza i nacieszyć oko zielenią :D

Rybka masz troszkę rację, ale aż tak źle to nie macie - przynajmniej sporo parków do pooddychania, no i na spacerki z dzidzią będą w sam raz. Wiem bo z małym mieszkaliśmy przez pierwsze dwa lata w Warszawie.

:)
Rybka , bierzesz swoje kochanie , autko wsiadasz ,kierujesz sie najpierw na Sochaczew , potem na Płońsk , a następnie na Łąck (sa trzy ronda), potem na Duninów a tam juz masz jedno jeziorko , kilka kilometrów dalej (w stronę Lucienia) dwa następne (moje ulubione - Białe -fajnioskie i czyste) a wszystko to 1,5 do 2 godzin od Warszawy.I mozna sie wyleżeć , że hej.Daleko nie jest. Okolica super.Polecam.
Wielu moich znajmych pracuje w Warszawie , ale przyjeżdżają kiedy tylko mogą , zwłaszcza latem.Sama też jeździłam do Warszawy jak jeszcze mój mężuś tam pracował.Prze  ze mnie wrócił do Gostynina  ;) A ja niedługo wybieram się w odwiedziny i na zakupki (bo w sklepach to jednak większy wybór macie,zwłaszcza,ze niewiele ubrań mi juz zostało)
to pooddychm dobrym miejskim powietrzem  :D
Pozdrowionka!!

Ziółko trafne spostrzeżenie, ale nie wciągaj za bardzo tego powietrza ;) Karola7 co do parków masz rację ale wiesz mi to się marzy dom z ogrodem, fajnie by było tak mieszkać - kurcze ale jakoś szósta w lotto nie chce do mnie trafić. No ale najważniejsze, że jesteśmy szczęśliwi i mamy w brzuszku fasoleczki :D

hehe, ja mam to szczęście że mieszkam sobie w domku w ogródku :) a i mieszkanko które sobie remontujemy też jest w tym samym miejscu... :)
hihi, wrzucę jakieś zdjęcia jak tylko to jakoś ogarniemy :)

Właśnie tylko pozazdrościć - no ale nie narzekam bo chociaż mam mieszkanie i nie muszę mieszkać u mamy więc to już jest dużym sukcesem. Wiem co to znaczy mieszkać na kupie sama mieszkałam z rodzinką 6 osób w pokoju z kuchnią - szooookkkkk w tym 2 dzieci ;D

reklama
Do góry