reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Może coś o nas????

;) Hej , Mam na Imię Hania, mieszkam w Rzeszowie, pochodzę z Bytomia ( Śląsk), 31 lat, Coreczka Basia skonczy we wrzesniu 8 lat, mąż Wojtek - dwa lata starszy, studiowałam geografię na U Śląskim ( urodziłam na trzecim roku :-) )
Co więcej napisać...hmmm... pracuję jako przedstawiciel handlowy ... ale to juz niedługo ...no bo jak :-))) z duzym brzuchem ganiać po mieście :-)
No i odliczam kazdy dzień... tez sie boję o dzidzie ...jak kazda z nas...
Buziaki

reklama
Witaj Haniu!
tez pracowałam jakiś czas jako przedstawiciel handlowy, ale zrezygnowałam bo nie dawałam rady:(

a tak w ogole to widze, ze coraz więcej tych lutowych mamus się robi, a u nas w marcu tak smutno:(

buziaczki:*

witajcie, nadrabiam zaleglosci forumowe i przypomnşilam sobie ze sie tu jeszcze nie przedstawilam :)

W tym roku skoncze 32 lata, mieszkam w Alanyi (Turcja) od prawie czterech lat, tyle tez znamy sie z moim obecnym mezem, bedzie to nasza pierwsza dzidzia wiec z radoscia i niepokojem obserwujemy rozwoj wypadkow. Pracuje obecnie w biurze nieruchomosci, moje kolezanki i koledzy z biura z wielkim entuzjazmem i bezproblemowo przyjeli wiadomosc o dziecku co mnie bardzo rozczulilo, bo obawialam sie, ze mnie odstawia na boczne tory, a wcale tak nie jest. Tak wiec bede pracowala do kiedy bede mogla i dzidzia mi pozwoli :)

To teraz ja.Mam na imie Aśka.Mam 29 lat.I to moja pierwsza dzidzia.Trochę wyczekana,bo kilka testów z nadzieją zdążyłam zrobic.Ten ostatni robiłam z małym podminowaniem,bo coś czułam,a nie chciałam się zawieść.I jak sie odwróciłam od lustra i spojrzałam na test , a tam dwie kreski,to nie wiedziałam,czy mam sie cieszyc,krzyczeć,płakać,czy coś jeszcze. :)
Z Szymkiem od ponag roku jesteśmy małżeństwem,ale znamy się z ...przedszkola.Wtedy poczuliśmy cos do siebie po raz pierwszy,bo razem (w parze) chodziliśmy na spacerki  :laugh:
Potem było 20 lat przerwy i spotkaliśmy się ponownie.Ja już po studiach,mój przyszły właśnie kończył i zaczęliśmy sobie układać życie.Nie narzekamy,choć czasem jest lepiej , czasem gorzej. ;) A fasolka pojawiła się gdzieś w okolicach naszej pierwszej rocznicy ślubu  :) Mam nadzieję,że wszystko będzie OK.
Pozdrawiam.

reklama
Do góry