reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może coś o nas????

Rybko... wiedzialam, ze jesli teraz znow zaczne sie zabierac tak rozsadnie, to.... nic pewnie z tego nie wyjdzie. Postawilismy na pelen spontan. Mnie tylko martwi ta moja rozyczka ;-(
Bylam juz 3 razy chora i zjadam przeciwciala.... Musze teraz uwazac. Ale zalozylam, ze wszystko bedzie ok. :-) i tego sie trzymam:-)

reklama
Ja mam termin dokładnie w pierwszym tygodniu nowego semestru, a sesja kończy mi się zwykle w połowie stycznia jak wszystko w pierwszych terminach zaliczę. Wygląda na to że tuż przed porodem jakiś miesiąc będę wypoczywać, a potem pewnie ze dwa tyg zajęć po porodzie opuszczę. Potem się zacznie odciąganie mleczka i tatuś się zaopiekuje maleństwem na czas moich zajęć. Akurat będę miała zajęcia od 8 do 12 więc wszystko sobie poukładam :)

Ja mam 28 lat, mieszkam w Warszawie od 3 lat (od marca nareszcie we własnym mieszkanku :), ale jestem Wielkopolanką z krwi i kości :) Tygryska znam prawie od 6 lat, od ponad 4 jestesmy małżeństwem :) Nasz Bejbis to prezent na rocznicę ślubu :) Trochę niespodzianka - staralismy sie od wrzesnia, powoli traciłam wiare a tu proszę :) pracuję w firmie inwestycyjnej, moim konikiem jest HR i prawo pracy :) Poza tym tańczyłam flamenco - co jest moją wielką pasja - ale w tej chwili, żeby sobie nie wytupać :) przerwałam tancowanie :) Ale na pewno wrócę :) No - to by było na tyle :) Fajnie tu z Wami być Dziewczyny :)

Ok, to teraz na mnie kolej. W maju skończyłam 27 lat, mężuś niebawem skończy 31. Uczę języka poskiego w liceum, mieszkamy niedaleko Beskidów, w niewielkim mieście. Aktualnie wykańczamy nasz wymarzony domek (jesienią planowana przeprowadzka). O naszego Smyka nie staraliśmy się długo: zaskoczyło w trzecim miesiącu prób :) Teraz nie mogę doczekać się pierwszego USG i bicia serduszka! Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Czesc Dziewczynki. Mam pytanko z troche innej beczki. Od paru dni troche bola mnie dziąsla.Czytalam gdzies, ze tak wlasnie moze sie dziac, z tego powodu, ze Dzieciaczek zabiera wapn? Spotkalyscie sie z czyms takim? Dzieki za wszelkie porady.
Pozdrawiam

reklama
[
url=http://lilypie.com]http://lilypie.com/days
mam na imie joanna za miesiac skoncze trzydziesci lat,uf......dopiero mialm dwadziescia
mam troskliwego i bardzo kochanego mezusia,oraz dwojke urwisow.
jestem nauczycielem
pozdrawiam :laugh: :laugh:j.

Do góry