reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Może coś o nas????

Rybko... wiedzialam, ze jesli teraz znow zaczne sie zabierac tak rozsadnie, to.... nic pewnie z tego nie wyjdzie. Postawilismy na pelen spontan. Mnie tylko martwi ta moja rozyczka ;-(
Bylam juz 3 razy chora i zjadam przeciwciala.... Musze teraz uwazac. Ale zalozylam, ze wszystko bedzie ok. :-) i tego sie trzymam:-)

reklama
Ja mam termin dokładnie w pierwszym tygodniu nowego semestru, a sesja kończy mi się zwykle w połowie stycznia jak wszystko w pierwszych terminach zaliczę. Wygląda na to że tuż przed porodem jakiś miesiąc będę wypoczywać, a potem pewnie ze dwa tyg zajęć po porodzie opuszczę. Potem się zacznie odciąganie mleczka i tatuś się zaopiekuje maleństwem na czas moich zajęć. Akurat będę miała zajęcia od 8 do 12 więc wszystko sobie poukładam :)

Ja mam 28 lat, mieszkam w Warszawie od 3 lat (od marca nareszcie we własnym mieszkanku :), ale jestem Wielkopolanką z krwi i kości :) Tygryska znam prawie od 6 lat, od ponad 4 jestesmy małżeństwem :) Nasz Bejbis to prezent na rocznicę ślubu :) Trochę niespodzianka - staralismy sie od wrzesnia, powoli traciłam wiare a tu proszę :) pracuję w firmie inwestycyjnej, moim konikiem jest HR i prawo pracy :) Poza tym tańczyłam flamenco - co jest moją wielką pasja - ale w tej chwili, żeby sobie nie wytupać :) przerwałam tancowanie :) Ale na pewno wrócę :) No - to by było na tyle :) Fajnie tu z Wami być Dziewczyny :)

Ok, to teraz na mnie kolej. W maju skończyłam 27 lat, mężuś niebawem skończy 31. Uczę języka poskiego w liceum, mieszkamy niedaleko Beskidów, w niewielkim mieście. Aktualnie wykańczamy nasz wymarzony domek (jesienią planowana przeprowadzka). O naszego Smyka nie staraliśmy się długo: zaskoczyło w trzecim miesiącu prób :) Teraz nie mogę doczekać się pierwszego USG i bicia serduszka! Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Czesc Dziewczynki. Mam pytanko z troche innej beczki. Od paru dni troche bola mnie dziąsla.Czytalam gdzies, ze tak wlasnie moze sie dziac, z tego powodu, ze Dzieciaczek zabiera wapn? Spotkalyscie sie z czyms takim? Dzieki za wszelkie porady.
Pozdrawiam

reklama
[
url=http://lilypie.com]http://lilypie.com/days
mam na imie joanna za miesiac skoncze trzydziesci lat,uf......dopiero mialm dwadziescia
mam troskliwego i bardzo kochanego mezusia,oraz dwojke urwisow.
jestem nauczycielem
pozdrawiam :laugh: :laugh:j.

Do góry