reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Może coś o nas????

:)
dziewczyny,a może,jeżeli macie ochotę, powrzucajcie swoje numery gg.Wiele osób szuka kontaktu i pogadałoby sobie....
Pozdrawiam

gg:1458526

reklama
Ziólko nie ma sprawy. tylko ja zazwyczaj jestem ukryta, ale jak cos dosanę to odpowiem - oczywiscie jak mąż dopusci mnie do kompa ;)
gg:8072799

Oj dziewczyny ale sie rozpisalyscie, chwile mnie nie bylo na internecie, a tu tyle postow do czytania. Super :) Ja chwilowo mam maly sajgon w pracy bo kolezanka poszla na tydzien na urlop i dostalam w spadku wiekszosc jej pracy, a zwlaszcza telefony, ktorych odbierac nienawidze :mad: A tak w ogole to kolezanka tez zaciazyla :laugh: i po urlopie chce to powiedziec szefowi. Ja to juz sie ciesze, ze mam to za soba i ze bylam pierwsza :) Pozdrowionka dla wszystkich.
Karolla sliczne zdjecie, bardzo fajnie razem wygladacie. Az m sie zatesknilo za odrobina chlodku ;)

moje gg 5722169

Czesc mam na imie Aneta.W kwietniu tego roku wyszlam za maz a na poczatku czerwca okazalo sie ze bede mama.Najprawdopodobniej moj dzidzius przyjdzie na swiat 8 lutego.Chociaz nie planowalam ciazy teraz bardzo sie ciesze. Mam 26 lat i jestem pielęgniarką.

:)
Cześć Aneta!Gratulacje!!
A ja na gg siedzę zwykle od rana do 15 z minutami (oczywiście w pracy).W domu na razie męczymy się z modemem,ale mąż obiecał stałe łącze (jak będę na zwolnieniu ;) )
Pozdrówka

reklama
Cześć Aneta - witamy u nas.
A ja od wczoraj umieram z bólu - plecki dają w kość do eg stopnia, że wczoraj wieczrem mężuś musial pomóc mi zejść z łóżka i pójść do łazienki. Dziś odrobinkę lepiej - tzn. Wstaję sama. No nic w środę do lekarza, ale pewnie na nic sie to zda. Jak tak dalej pójdzie to przeleżę następne pół roku :mad:

Do góry