reklama
Oj dziewczyny ale sie rozpisalyscie, chwile mnie nie bylo na internecie, a tu tyle postow do czytania. Super Ja chwilowo mam maly sajgon w pracy bo kolezanka poszla na tydzien na urlop i dostalam w spadku wiekszosc jej pracy, a zwlaszcza telefony, ktorych odbierac nienawidze A tak w ogole to kolezanka tez zaciazyla :laugh: i po urlopie chce to powiedziec szefowi. Ja to juz sie ciesze, ze mam to za soba i ze bylam pierwsza Pozdrowionka dla wszystkich.
Karolla sliczne zdjecie, bardzo fajnie razem wygladacie. Az m sie zatesknilo za odrobina chlodku
moje gg 5722169
Karolla sliczne zdjecie, bardzo fajnie razem wygladacie. Az m sie zatesknilo za odrobina chlodku
moje gg 5722169
S
Szczęściara20
Gość
ja też jestem przewaznie ukryta ale nie zawsze , rano jestem dostępna:-) Moje GG 2030909
aneta998
Fanka BB :)
Czesc mam na imie Aneta.W kwietniu tego roku wyszlam za maz a na poczatku czerwca okazalo sie ze bede mama.Najprawdopodobniej moj dzidzius przyjdzie na swiat 8 lutego.Chociaz nie planowalam ciazy teraz bardzo sie ciesze. Mam 26 lat i jestem pielęgniarką.
reklama
karola7
Fanka BB :)
Cześć Aneta - witamy u nas.
A ja od wczoraj umieram z bólu - plecki dają w kość do eg stopnia, że wczoraj wieczrem mężuś musial pomóc mi zejść z łóżka i pójść do łazienki. Dziś odrobinkę lepiej - tzn. Wstaję sama. No nic w środę do lekarza, ale pewnie na nic sie to zda. Jak tak dalej pójdzie to przeleżę następne pół roku
A ja od wczoraj umieram z bólu - plecki dają w kość do eg stopnia, że wczoraj wieczrem mężuś musial pomóc mi zejść z łóżka i pójść do łazienki. Dziś odrobinkę lepiej - tzn. Wstaję sama. No nic w środę do lekarza, ale pewnie na nic sie to zda. Jak tak dalej pójdzie to przeleżę następne pół roku
Podziel się: