reklama
Agnieszka1986
Fanka BB :)
mój też mówi mamma, meme itp. ale czy świadomie??
dziś z babcią tańczył, najpierw w prawo, przytup, a potem w lewo, znowu przytup i w prawo..
czasem na pytanie "gdzie jest Bozia?" wie gdzie sie spojrzeć.
dziś z babcią tańczył, najpierw w prawo, przytup, a potem w lewo, znowu przytup i w prawo..
czasem na pytanie "gdzie jest Bozia?" wie gdzie sie spojrzeć.
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Witajcie Dziewczyny
Jak czytam, Co potrafią Wasze Pociechy to myślę, że mój Piotrek jest daleko w tyle. Wasze stoją same, siedzą, a mój leniwiec dopiero zaczyna próbować stać jak się Go pod pachy złapie. Siedzieć nie potrafi, bo się chwieje na boki. Może by i siedział, ale zawsze jest coś ciekawego poza zasięgiem dłoni i trzeba się od razu pochylić. No, ale tak poza tym, to woła mamamama, babababa, łałałała, a czasem gagagagaga. Robi kosi kosi i próbuje robić papa. Ale za to ruchliwy jak nie wiem, co. Jak się z czegoś cieszy, to macha wszystkim, co się da. No i ładnie przesuwa się do przodu. Nie jest to raczkowanie, ale i tak dostaje się do tego, co chce.
Jak czytam, Co potrafią Wasze Pociechy to myślę, że mój Piotrek jest daleko w tyle. Wasze stoją same, siedzą, a mój leniwiec dopiero zaczyna próbować stać jak się Go pod pachy złapie. Siedzieć nie potrafi, bo się chwieje na boki. Może by i siedział, ale zawsze jest coś ciekawego poza zasięgiem dłoni i trzeba się od razu pochylić. No, ale tak poza tym, to woła mamamama, babababa, łałałała, a czasem gagagagaga. Robi kosi kosi i próbuje robić papa. Ale za to ruchliwy jak nie wiem, co. Jak się z czegoś cieszy, to macha wszystkim, co się da. No i ładnie przesuwa się do przodu. Nie jest to raczkowanie, ale i tak dostaje się do tego, co chce.
Hanuś wszystko w swoim czasie.
Mój opanował siadanie i stanie w tydzień. A raczkowanie najpierw była żabka a na następny dzień już zaczął ładnie raczkować nóżkami i z dnia na dzień coraz lepiej. Więc się nie zauważysz a Twój smyk zacznie sam chodzić :-)
Mój opanował siadanie i stanie w tydzień. A raczkowanie najpierw była żabka a na następny dzień już zaczął ładnie raczkować nóżkami i z dnia na dzień coraz lepiej. Więc się nie zauważysz a Twój smyk zacznie sam chodzić :-)
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Z nowości, to Piotruś dzisiaj sam usiadł w wózku, ale oczywiście nie leżał całkiem płasko, no i musiał się złapać boku wózka. Ale niestety sam jeszcze nie potrafi siedzieć, bo nadal wszystko Go ciekawi dookoła i się przewraca… A i jak moja mama Mu pomogła usiąść na tapczanie, to potem się złapał za jej bluzki i próbował wstać. Hihi – a jeszcze tak nieporadnie to stanie Mu wychodzi. Mam nadzieję, że jak już są próby, to teraz pójdzie to szybko
lana3
Wdrożona(y)
Hej mamusie,ja moge sie pochwalic tym ze Mati umie tositosi,wstaje w lozeczku,siedzi juz dobrze od miesiaca,pepla mamma,bebebe,bababa,i jak pytam gdzie Punia[nasza sunia] to spoglada w strone przedpokoju bo tam pies ma legowsko,:-):-):-)
reklama
lana3
Wdrożona(y)