reklama
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Ania od kilku dni wystawia język i robi brrrr oczywiście wszystko jest przy tym opluteObraca się z pleców na boczki i z brzuszka na plecy, i strasznie rozchlapuje wodę rączkami( podczas kąpieli)
Martwi mnie to, że strasznie denerwują ją zabawki, łapie do rączki i zaczyna się prężyć i jęczeć a zaraz potem płacz:-(
Martwi mnie to, że strasznie denerwują ją zabawki, łapie do rączki i zaczyna się prężyć i jęczeć a zaraz potem płacz:-(
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Antila, Piotruś też nie lubi zabawek. Zaraz się denerwuje i pręży... Może niektóre nie odpowiadają naszym Maleństwom...
Moj zabawki lubi lizac
Antalia myslalam ze Adasiowi juz przeszlo brryyy i plucie, ale znowu powrocilo, biedna ja i biedne ubrania, wszystko obslinione nie musze mowic jak wygladam po jedzeniu zupki, ktora wyjatkowo daleko lata Zazdrosze kompieli, moj jakos sie nie moze wyluzowac :-(
A co do nowosci to Adas zaczol podnosic dupke do gory jak lezy na brzuszku
Antalia myslalam ze Adasiowi juz przeszlo brryyy i plucie, ale znowu powrocilo, biedna ja i biedne ubrania, wszystko obslinione nie musze mowic jak wygladam po jedzeniu zupki, ktora wyjatkowo daleko lata Zazdrosze kompieli, moj jakos sie nie moze wyluzowac :-(
A co do nowosci to Adas zaczol podnosic dupke do gory jak lezy na brzuszku
Mikołaj uwielbia kąpiele i chlapanie się- cały jego pokoik wtedy jest "oznaczony". GRyzie, ślini wszystkie zabawki oraz bierze do buzi nasze palce- wszystko co popadnie- stara się sobie pomóc w ząbkowaniu. Coraz bardziej lubi leżec na brzuszku i obserwowac, siegac po zabawki. Niestety zaprzestal przewracania sie na plecki (a potrafil). Ladnie siega po zabawki raczkami i potrafi ptrzasac zeby wydawaly dzwieki :-)
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Moja mala przewraca sie na boki, i zaczyna sie podnosic do siadania jak lezy na plasko
reklama