reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Moje dziecko już potrafi....

Miki zaczal lapac swoje stopki i coraz czescie te lapki uzywa ale noprzewraca sie tylko na jeden bok czemu nie wiem.

reklama
Ania od kilku dni wystawia język i robi brrrr oczywiście wszystko jest przy tym oplute:-DObraca się z pleców na boczki i z brzuszka na plecy, i strasznie rozchlapuje wodę rączkami( podczas kąpieli)
Martwi mnie to, że strasznie denerwują ją zabawki, łapie do rączki i zaczyna się prężyć i jęczeć a zaraz potem płacz:-(

Antila, Piotruś też nie lubi zabawek. Zaraz się denerwuje i pręży... Może niektóre nie odpowiadają naszym Maleństwom...

Moj zabawki lubi lizac :sorry2:
Antalia myslalam ze Adasiowi juz przeszlo brryyy i plucie, ale znowu powrocilo, biedna ja i biedne ubrania, wszystko obslinione :baffled: nie musze mowic jak wygladam po jedzeniu zupki, ktora wyjatkowo daleko lata :-D Zazdrosze kompieli, moj jakos sie nie moze wyluzowac :-(
A co do nowosci to Adas zaczol podnosic dupke do gory jak lezy na brzuszku :happy2:

Hanuś czyli nie jestem sama z dzieckiem wrogiem zabwek;-):-)
Adaś ta dupka w górze to pewnie wstęp do pełzania:tak:Ania od urodzenia uwielbia się kąpać. Już na przewijaku wie, że kąpiel się zbliża i bzikuje ze szczęścia:-D

Mikołaj uwielbia kąpiele i chlapanie się- cały jego pokoik wtedy jest "oznaczony". GRyzie, ślini wszystkie zabawki oraz bierze do buzi nasze palce- wszystko co popadnie- stara się sobie pomóc w ząbkowaniu. Coraz bardziej lubi leżec na brzuszku i obserwowac, siegac po zabawki. Niestety zaprzestal przewracania sie na plecki (a potrafil). Ladnie siega po zabawki raczkami i potrafi ptrzasac zeby wydawaly dzwieki :-)

A miki craz wiecej gada usmniecha sie do wszysich i smioeje sie w glos obserwuje siwiat z wilekim zaciekawieniem i powoli bawi sie zabawkami;-)

reklama
my zaczelismy łapac nóżki w paluszki :-D

Załączniki

• DSC_1337.jpg
    DSC_1337.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 50
Do góry