reklama
mileczka89
Mamita małego Mareczka
U mnie szał na Amelie, Zofie, Zuzanny i oczywiście Jakubów ;]
Chciałam dać dziecku tylko jedno imię - po co mu więcej, ale koleżanka zasugerowała, że drugie imię wzbogaca osobowość i że ona ma więcej z drugiego imienia niż pierwszego. Zastanawiające...ale chyba pozostanę przy minimalizmie.
Mariolciaa
Fanka BB :)
A mi drugie dziecko marzy się dziewczynka, i podoba mi się imię Milena albo Klaudia:-)
ale u nas fajnie się złożyło, w każdym imieniu jest R.
Mariola, Rafał, Oliwier
ale u nas fajnie się złożyło, w każdym imieniu jest R.
Mariola, Rafał, Oliwier
tak pisalam powaznie moj pierwszy synek ma na imie Maddox a dla drugiego wymyslilismy Lennox i tak juz zostanie. Mieszkamy w niemczech , ale w polsce mamy cala rodzine wiec czesto bywamy .. Przy pierszym wszyscy sie pukali w glowe , ale teraz nikt sobie nie wyobraza zeby mogl miec inaczej na imie moj synek juz mowi ze nie mze sie doczekac kiedy bedzie sie bawic z Lenoksiem
Asionek31
u nas za to szal na imie Matis jest
gdzie nie pojde to co 2 chlopiec ma tak na imie
ostatnio na plazy sie z siorka smialam , ze same Matisy hehe
imie mi sie kojarzy z marka samochodu ... no i jak widac Francuzi nie sila sie na orginalnosc
gdzie nie pojde to co 2 chlopiec ma tak na imie
ostatnio na plazy sie z siorka smialam , ze same Matisy hehe
imie mi sie kojarzy z marka samochodu ... no i jak widac Francuzi nie sila sie na orginalnosc
agadaria
a powiedzcie tak szczerze co myślicie o Weronice?
Mąż i córka się upierają,a że ja nic nie wymyśliłam,nic bo by mi się aż tak strasznie podobało,to powoli przekonuję się do weroniki...
Żadne imię do mnie nie przemawia tak żeby wiecie-oszaleć....
Mąż i córka się upierają,a że ja nic nie wymyśliłam,nic bo by mi się aż tak strasznie podobało,to powoli przekonuję się do weroniki...
Żadne imię do mnie nie przemawia tak żeby wiecie-oszaleć....
sivi
Agadaria śliczne, poza tym chyba juz przeszedł już na nie szał więc nie będzie się powtarzać
My już postanowiliśmy. Chłopiec Oskar a dziewczynka Blanka i kropka, bo żadne inne mi się nie podoba, masakra jakaś...z Oliwką nie miałam problemu
My już postanowiliśmy. Chłopiec Oskar a dziewczynka Blanka i kropka, bo żadne inne mi się nie podoba, masakra jakaś...z Oliwką nie miałam problemu
reklama
Podziel się: