reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

reklama
A mi to się bardzo podobuje Marcelina ;) a dla chłopca Gabryś ale to raczej dla małego dziecka takie zdrobnienie a pozniej jak będzie starszy Gabriel a to mi sie juz mniej podoba hmm.... :eek:

Chciałam dać dziecku tylko jedno imię - po co mu więcej, ale koleżanka zasugerowała, że drugie imię wzbogaca osobowość i że ona ma więcej z drugiego imienia niż pierwszego. Zastanawiające...ale chyba pozostanę przy minimalizmie.

A mi drugie dziecko marzy się dziewczynka, i podoba mi się imię Milena albo Klaudia:-)
ale u nas fajnie się złożyło, w każdym imieniu jest R.
Mariola, Rafał, Oliwier :-D:-D

tak pisalam powaznie :) moj pierwszy synek ma na imie Maddox a dla drugiego wymyslilismy Lennox i tak juz zostanie. Mieszkamy w niemczech , ale w polsce mamy cala rodzine wiec czesto bywamy .. Przy pierszym wszyscy sie pukali w glowe , ale teraz nikt sobie nie wyobraza zeby mogl miec inaczej na imie :) moj synek juz mowi ze nie mze sie doczekac kiedy bedzie sie bawic z Lenoksiem :)

u nas za to szal na imie Matis jest
gdzie nie pojde to co 2 chlopiec ma tak na imie :szok:
ostatnio na plazy sie z siorka smialam , ze same Matisy hehe
imie mi sie kojarzy z marka samochodu ... no i jak widac Francuzi nie sila sie na orginalnosc

a powiedzcie tak szczerze co myślicie o Weronice?
Mąż i córka się upierają,a że ja nic nie wymyśliłam,nic bo by mi się aż tak strasznie podobało,to powoli przekonuję się do weroniki...
Żadne imię do mnie nie przemawia tak żeby wiecie-oszaleć....

Agadaria śliczne, poza tym chyba juz przeszedł już na nie szał więc nie będzie się powtarzać

My już postanowiliśmy. Chłopiec Oskar a dziewczynka Blanka i kropka, bo żadne inne mi się nie podoba, masakra jakaś...z Oliwką nie miałam problemu

reklama
Weronika ladne :tak: skoro tak Cie namawiaja to chyba nie masz wyjscia. ale jeszcze 2 miesiace, moze cos wymyslisz. ja np nie umialabym kompletnie zadecydowac jakie imie chce dla chlopca. mam wrazenie ze zadne nie jest fajne :eek:

Do góry