reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
mój mąż chciał takie dla naszej królewny, ale takie samo mam skojarzenie. Tym bardziej że znajomy ma psa o tym imieniu...Wiesz co dużo zależy od tego jak sie imienia używa, zdrabnia - każdego. Mi Weronika strasznie obrzydła bo taka znajoma na swoją córkę Wera zawsze woła i mi się to z psem kojarzy. Bo generalnie Weronika to ładne imię.
kasiadz
Fanka BB :)
u nas chyba już Tosia (Antonina) zostanie. Mama powiedziała że dla niej za długie i dalej mi wydzwania z nowymi imionami a teście się nie odzywają ale też entuzjazmu nie widze a mi się tak podoba i już!
u nas chyba już Tosia (Antonina) zostanie. Mama powiedziała że dla niej za długie i dalej mi wydzwania z nowymi imionami a teście się nie odzywają ale też entuzjazmu nie widze a mi się tak podoba i już!
Bo wszystkie Tosie to fajne dziewczyny;-)
sivi
Fanka BB :)
kasiadz przyzwyczają się zobaczysz i potem nie będą mogli sobie wyobrazić innego imienia dla wnuczki :-)
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
U nas jak będzie druga dziewczynka to będzie Klaudia, a jak chłopczyk to Maksymilian :-)
reklama
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
nati,gdzieś Ty się podziewała!!!!!?????
Rozumiem,że nadal płci nie znacie
jestem z wami cały czas myślami :-)
nie znamy płci bo ma być niespodzianka , ale dzidziuś jest większy niż Nadia więc podejrzewam, że będzie Maksymilian
Podziel się: