reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
Ania super sa te ciuszki a wczoraj wlasnie ogladalam ten sam komplet w H&M i swietnie wyglada i przyjemny w dodyku no i byly jeszcze inne kolorki niz zielone bo jeszcze byly zolte,biale i takie kremowe,takie slodkie :tak::-)
No ale oczywiscie nic nie kupilam tylko ogladalam,moj mowi ze on ma urlop w sierpniu wiec w tedy mozemy kupowac ale Ja raczej nie wytrzymam do sierpnia:oo2: i na pewno cos kupie po tym USG jesli dowiem sie kto tam u mnie mieszka :tak::-)

My niestety mamy mało kasy do końca miesiąca to po wypłacie zaczynamy szaleństwo. Skoro znam płeć to mogę szaleć do woli :)
Wszystkie rzeczy łącznie z łóżeczkiem itd chcę mieć skompletowane do połowy września. W październiku wracam na uczelnię, co prawda zaocznie ale weekendy zajęte więc kiedy A. będzie miał czas ja będę poza domem. Trochę się niestety będziemy mijać. Pewnie największe szaleństwo też będzie w sierpniu, bo z dużym brzuchem to już mniej wygodnie się zakupy robi.

Sabrina no kolorków było sporo ale jakoś ta zieleń do mnie przemówiła , poza tym miałam mało czasu a młody marudził :) ,ale jutro jeszcze coś dokupię póki tak tanio jest , a kolory wybieram raczej neutralne (mimo wszystko) ,zresztą tyle dziewczynek chodzi na różowo że moja będzie odmieńcem :)))

Mnie sie włąsnie udało wygrać aukcje maty edukacyjnej Fisher Price Rainforest za 56zl :-D Az wierzyc mi sie nie chce w takiego farta, zwlaszcza ze jak popatrzylam na aukcje konczace sie wieczorem to kwoty juz ponad 100zl sa :szok:
Za to lubie poranne aukcje, bo mniej osob licytuje ;-)

Teraz jak znam płać synka bede kompeltowac wiekszosc w błękicie - takie ciuszki najbardziej mi sie podobaja, zwlaszcza te grubsze pajacyki - sweet!

Póki co musze przystopowac z kupowaniem ciuszków. Zrobie przeglad tego co juz mam, a na razie mam w planch inne wydatki, takie bardziej kosztowne juz.... Mebelki czy akcesoria dla malucha.

reklama
Do góry