reklama
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ja wlasnie planuje zakupy u tego sprzedawcy. Wczesniej kupowalam u niego bluzki dla Maćka, ale sa świetnej jakości, wiec tym razem zakupie też coś dla maluszka :-)
Link juz w linkowni.
Ja wlasnie planuje zakupy u tego sprzedawcy. Wczesniej kupowalam u niego bluzki dla Maćka, ale sa świetnej jakości, wiec tym razem zakupie też coś dla maluszka :-)
Link juz w linkowni.
B
Bryszka
Gość
Witam
Mamy wózek(3 w 1)!!!!!
i łóżeczko i materacyk i pościelki i poszewki i wanienkę i ręczniczki i przewijak i rożek
;D alez jestem uradowana aaa i jedyne czego teraz nie mamy to miejsce w pokoju tyle tego wszystkiego że masakra!!!!
Mamy wózek(3 w 1)!!!!!
i łóżeczko i materacyk i pościelki i poszewki i wanienkę i ręczniczki i przewijak i rożek
;D alez jestem uradowana aaa i jedyne czego teraz nie mamy to miejsce w pokoju tyle tego wszystkiego że masakra!!!!
lillydelux
Fanka BB :)
Bryszka to nieźle poszaleliście i te wszystkie zakupy to tak na raz w jeden dzień? a jaki to wózek?
Bryszka z miejscem w pokoju zawsze bedzie problem a jak dzidiza zacznie raczkowac czy chodzic to juz w ogole bedzie malo miejsca na cokolwiek. Świetnie ze zadowolona jestes z zakupow No i za toba spora czesc wyprawki.
No już Bryszka chwal się!!! :-) Widzę, że lubicie konkretne zakupy, ja to raczej z takich mróweczek, co znoszą po parę rzeczy do domu No i mniej będzie kłuć w oczy ta suma rozłożona na raty. No już, pisz jaki wózeczek kupiliście.
B
Bryszka
Gość
No wszystko w jeden dzień zostało kupione ba w godzinkę wózek już był upatrzony łożko też a reszta to kwestia wyboru koloru
Kupiliśmy Tako Warrior 3 funkcje... zastanawiałam się na zakupem osobno fotelika ale sprzedawca zapewnił że te foteliki sa testowane lecz w polsce a nie przez jakąś tam międzynarodową instytucję.... Było maxi cosi za 300 z groszami ale postanowiliśmy że kupimy w komplecie, całość wyniosła nas 1300 zł i dostaliśmy parasolke ;D do tego reszta zakupów i 2000zł poszło ale jaka radocha Bezcenna
Kupiliśmy Tako Warrior 3 funkcje... zastanawiałam się na zakupem osobno fotelika ale sprzedawca zapewnił że te foteliki sa testowane lecz w polsce a nie przez jakąś tam międzynarodową instytucję.... Było maxi cosi za 300 z groszami ale postanowiliśmy że kupimy w komplecie, całość wyniosła nas 1300 zł i dostaliśmy parasolke ;D do tego reszta zakupów i 2000zł poszło ale jaka radocha Bezcenna
Bryszka nam mowili w sklepie to samo na temat tych fotelikow samochodowych jesli chodzi o testy.
Ogladalam tego Warriora w sklepie i na allegro. zauwazylam ze jest ciezszy niz Jumper. Poza tym czym jeszcze sie rozni?
Ogladalam tego Warriora w sklepie i na allegro. zauwazylam ze jest ciezszy niz Jumper. Poza tym czym jeszcze sie rozni?
B
Bryszka
Gość
Fakt jest on cięższy ale nieznacznie, a główna róznica która zadecydowała o wyborze to fakt że super sie prowadzi na wysoki krawężnik wprowadzę wózek jedną ręką... jest bardzo dobrze amortyzowany i prowadzi się znacznie lepiej od Jumpera baaardzo dobrze to sprawdziliśmy ;D i ma chyba ciut węższą gondolkę ale to juz raczej bez znaczenia większego, by wózek który by i lekki i świetnie by sie prowadził ale kosztował ponad 2000 zł(nie pamiętam firmy jakaś mało znana jeszcze u nas) a to juz dla nas za drogo trochę ... pewnie i na ten byśmy uciułali ale sprzedawca sam za wiele o nim nie mógł powiedzial gdyz się raczej nie sprzedają ze względu na dość wysoką cenę więc i nie ma opinii uzytkownikow
reklama