reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Ja bym też poszła zaszaleć w jakis falbaniastych różowościach, ale stary mi wziął przez pomyłkę wszystkie dokumenty od auta i na razie siedzę w domu :)

reklama
Witam
Mamy wózek(3 w 1)!!!!!
i łóżeczko i materacyk i pościelki i poszewki i wanienkę i ręczniczki i przewijak i rożek
;D alez jestem uradowana aaa i jedyne czego teraz nie mamy to miejsce w pokoju ;) tyle tego wszystkiego że masakra!!!!

Bryszka z miejscem w pokoju zawsze bedzie problem ;) a jak dzidiza zacznie raczkowac czy chodzic to juz w ogole bedzie malo miejsca na cokolwiek. Świetnie ze zadowolona jestes z zakupow :) No i za toba spora czesc wyprawki.

No już Bryszka chwal się!!! :-) Widzę, że lubicie konkretne zakupy, ja to raczej z takich mróweczek, co znoszą po parę rzeczy do domu :-p No i mniej będzie kłuć w oczy ta suma rozłożona na raty. No już, pisz jaki wózeczek kupiliście.

No wszystko w jeden dzień zostało kupione ba w godzinkę ;) wózek już był upatrzony łożko też a reszta to kwestia wyboru koloru ;)
Kupiliśmy Tako Warrior 3 funkcje... zastanawiałam się na zakupem osobno fotelika ale sprzedawca zapewnił że te foteliki sa testowane lecz w polsce a nie przez jakąś tam międzynarodową instytucję.... Było maxi cosi za 300 z groszami ale postanowiliśmy że kupimy w komplecie, całość wyniosła nas 1300 zł i dostaliśmy parasolke ;D do tego reszta zakupów i 2000zł poszło ;) ale jaka radocha Bezcenna ;)

Bryszka nam mowili w sklepie to samo na temat tych fotelikow samochodowych :tak: jesli chodzi o testy.
Ogladalam tego Warriora w sklepie i na allegro. zauwazylam ze jest ciezszy niz Jumper. Poza tym czym jeszcze sie rozni?

Fakt jest on cięższy ale nieznacznie, a główna róznica która zadecydowała o wyborze to fakt że super sie prowadzi na wysoki krawężnik wprowadzę wózek jedną ręką... jest bardzo dobrze amortyzowany i prowadzi się znacznie lepiej od Jumpera baaardzo dobrze to sprawdziliśmy ;D i ma chyba ciut węższą gondolkę ale to juz raczej bez znaczenia większego, by wózek który by i lekki i świetnie by sie prowadził ale kosztował ponad 2000 zł(nie pamiętam firmy jakaś mało znana jeszcze u nas) a to juz dla nas za drogo trochę ... pewnie i na ten byśmy uciułali ale sprzedawca sam za wiele o nim nie mógł powiedzial gdyz się raczej nie sprzedają ze względu na dość wysoką cenę więc i nie ma opinii uzytkownikow

reklama
Do góry